2777
2789
عنوان

چاق شدم

75 بازدید | 14 پست

خیلی دام میخواد لاغر کنم ولی

وقتی چاق میشمم تو پر خودمو دوست دارم

ولی لاغر خودمو هم خیلی دوست دارم

و تازه اعصاب رژیم کرفتن و هر روز شیک نخوردن رو هم ندارم😂😭

خدایا کمک.

باشگاه برو

رژیم نگیر یکم کمتر بخور همین

من نیکام کاربر سال98 رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه پزشک بی اعصابی هستم و حوصله بحث کردن باهاتون ندارم😮💨 کسی راجب درس های تجربی سوال داشتم تگم کنه کمکش کنم🥹🐣

منم پر خوری عصبی گرفتم فعلا ۵۰کیلو شدم

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت من آرزومه ۵۰

من بیشتر هم میشم تو یک ماه ۸ کیلو اضافه کردم

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نه ایشالاا اگه دوست نداری اضافه نشه🎀

🎀😭😭😭🎀

ببین تا هوا گرمه برو پیاده روی قشنگ اب میشی 🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

امیدوارمم

با خودت یه شربت نیمه شیرین هم ببر برا تشنگی.. ولی عوضش وقتی میای خونه دوبرابر غذا نخور

یه چیزی بخور حجم معدتو پرکنه سالادی چیزی حالا خودت سرچ کن ببین چی بهتره که سیر هم بشی🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...