2777
2789
عنوان

خیانت

415 بازدید | 49 پست

سلام خانما ، من تو تاپیکام تعریف کردم نانزدم بهم خیانت کرده بود .. چند وقتی جور شدیم ولی بی اعتمادی من و کمبود محبت طی این مدت دوری باعث میشد همش ازش توجه بخوام یا زود ناراحت بشم و اخم و تخم کنم .. همینا مجدد بهانه شد تا بره سراغ اون دختر دوباره من عقدم الان با دوست دخترش میگردن تو یه شهر دیگه . میگه بیا توافق کن جدا شیم وگرنه من صیغه میکنم تورم طلاق نمیدم . تو خونه خودمون منو کتک زد . به نظرتون چکار کنم وکیل هم باشه اگر ممنون میشم راهنمایی کنین

چشم همه رو کور کردی با نامزدت😐

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو دلم خونه

بابا طلاق بگیر این نکبت چیه . خودتو راحت کن

طلاق هم نداد ب درک برو خونه بابات زندگی کن

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

برای طلاق گرفتن مردد هستی؟خانواده ات میدونن چیکار کرده؟

راستش دوسش دارم خودمو مقصر میدونم که وقتی محبت میکرد من محل نمیدادم یا اذیت میکردم . میخواست جبران کنه شاید من زیادی واکنش تند نشون دادم

طلاق اسونه مگه.... با عشق ازدواج کرده بودیم

بمیرم برات . 😔

پس چرا اگه عاشقت بود اینکارا میکنه

راستش دوسش دارم خودمو مقصر میدونم که وقتی محبت میکرد من محل نمیدادم یا اذیت میکردم . میخواست جبران ک ...

توجیهی واسه خیانت وجود نداره گلم

میتونست ناراحتیش رو بیان کنه

جدا بشه حتی

ولی خیانت؟ تهدید به صیغه کردن؟

این آدم مرد زندگی نیست

بعضی چیزا رو دوست داریم ولی برامون بده... سَمیه!

راستش دوسش دارم خودمو مقصر میدونم که وقتی محبت میکرد من محل نمیدادم یا اذیت میکردم . میخواست جبران ک ...

یعنی این دلیل میشه که بهت خیانت کنه؟؟ اگه اینجوری باشه که همه باید خیانت کنن!

ارزش خودت رو بدون این آدم ارزش دوست داشتن نداره

مثل دستمال کاغذی پرتش کن تو سطل آشغال

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)