2777
2789
عنوان

برا عجیبه😐

82 بازدید | 16 پست

چندتا تاپیک رو داشتم میخوندم مثلا طرف گفته طلا بفروشم ماشین بخرم ؟گفتن نهههه حیفه مثلا گفته طلا بفروشم کابینت بزنم؟طلا بفروشم فلان کار رو بکنم بهش گفتن نهههه

خب پس طلا به چه کاری میاد؟؟درسته زینتیه ولی همشو که دائما اویزون نمیکنیم

بعنی الان طلا بفروشم برا خونه یا نه😐

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

من حاضرم طلا بفروشم تا راحت زندگی کنم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حاضرم طلا بفروشم تا راحت زندگی کنم

من دیدم کسی که مستاجره ولی کلی طلا داره و از اینکه مستاجره ناراضیه😐

من دیدم کسی که مستاجره ولی کلی طلا داره و از اینکه مستاجره ناراضیه😐

برای منم عجیبه

خب بفروش و اسوده تر زندگی کن😂

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

عاشق مادربزرگمم،

طلا میفروشه سفر میره،

طلا میفروشه لباس میخره،

طلا میفروشه چیزایی رو که دوست داره بخره،

اونوقت من... باید چس گرم چس گرم طلا جمع کنم که دوسال بعد بفروشم دوپله بالاتر از الانم باشم🤦🏻♀️💔

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

فقط برای خونه و ماشین درسته بفروشی چون قیمت اونا بیشتر بالا می ره

مثلا برا یه مسافرت تاپ نمیفروشی؟اگه تا حالا نرفته باشی

واسه هر چیزی که دوست داری بفروش ، دوستم فروخت دماغش رو عمل کرد ، دندوناش رو درست کرد چون ژنتیکی جنس دندوناش خوب نبود و کلا پوسیده و بد ریخت شده بود ، روکش و لمینت کرد و واقعا ارزشش رو داشت

خودم یه مقدار طلا دارم واسه جهیزیه گذاشتم کنار، که اگه بختم باز شد و خاستگار اومد و به مرحله ازدواج رسیدم ،بفروشم و جهیزیه بخرم باهاش

عاشق مادربزرگمم،طلا میفروشه سفر میره،طلا میفروشه لباس میخره،طلا میفروشه چیزایی رو که دوست داره بخره، ...

منم خیلی دوس دارم اینجوری😍ولی میدونی دوگرم طلا ک جمع میکنم موقع فروش هی میگم حیفه🥲اخت پولش ب سختی جور میشه

واسه هر چیزی که دوست داری بفروش ، دوستم فروخت دماغش رو عمل کرد ، دندوناش رو درست کرد چون ژنتیکی جنس ...

چقد خوبه که وابسته طلا نباشی

انشالله بهترینارو بخری😍

والا اخه طلا رو ادم میگیره بعد چیزی ک نیاز داره بخره و لذتشا ببره منم دوست دارم طلاهامو بفروشم ماشینم و عوض کنم از الان ذوق دارم😁

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

حتما میدونه اگه بفروشه و خونه بخره ، خونه قرار نیست به اسمش بشه ، اینجوری سرمایه ش رو از دست میده

چقد شوهره احمقه🤦♀️خب بجا پول اجاره از خونه بزنه برا خانومه

والا اخه طلا رو ادم میگیره بعد چیزی ک نیاز داره بخره و لذتشا ببره منم دوست دارم طلاهامو بفروشم ماشین ...

میخای بفروشی؟؟چی بخری