2777
2789
عنوان

آی وی اف

102 بازدید | 24 پست

کسی اینجا هست تحربه ای وی اف داشته باشه!؟ ایا از هزینه هاش بیمه پرداخت میکنه !؟ البته من تعیین جنسیتم همزمان میخام

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

من تو پروسه ی ای وی افم تاپیک بالایی تو

اول دارو میدن آماده شی تخمک کشی کنن داروها آزاد حدود ۲۰ تخمک کشی ۷۰ انتقال ۷ اینا تعیین جنسیتم بخوای ۷۰ که اینا آزاد هس داروهای انتقال حالا نمیدونم که با بیمه نصف کمتر میشه هزینه ها

هیچی دیگه ...

آره من

۶۰میلیون تخمک کشی

۲۰میلیون انتقال

هر تخمک برای تعیین جنسیت دونه ای ۵الی ۷تومن

هزینه تعیین جنسیت برای دکتر ۲۷میلیون

آمپول هاش و داروهاش سرجمع ۲۰میلیون ک ۲ماه استفاده میکنی اگر هر دوسالم باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو پروسه ی ای وی افم تاپیک بالایی تو اول دارو میدن آماده شی تخمک کشی کنن داروها آزاد حدود ۲۰ تخمک ...

یعنی تعیین جنسیت به تنهایی ۷۰ !؟ یاااا خدا

آره من ۶۰میلیون تخمک کشی ۲۰میلیون انتقال هر تخمک برای تعیین جنسیت دونه ای ۵الی ۷تومن هزینه تعیین جن ...

داروها و سونو رو میدونم بیمه ام میده مثل ازمایش و سونو و دارو و ویزیت بقیه رو نمیدونم !!! چه مرکزی میرین انگار قیمتای شما بهتره

درضمن ۲۵میلیون بیمه تکمیلی میده هزینه شهرها و دکترها متفاوته

یعنی از این همه هزینه فقط ۲۵ میده!؟ من سونو و ازمایش و دارو هر چی فاکتور میبرم بیمه پرداخت میکنه ولی پروسه ای وی اف رو نمیدونم

من تخمک کشی بیمه ایرانیان ۳۵ شد

کل پروسه اش چقد برات هزینه داشت !!! منشی مطب می گفت ۲۰۰ رو بزار کنار اینجور باشه باید قیدشو بزنم

اینم بگم با بیمه تخمک کشیم ۳۵ انتقالم قرار ۳ نیم اینا بشه داروها قبل تخمک کشی ۱۰ تعیین جنسیتم نمیخوا ...

اینا که خیلی خوبه پس چرا همه میگن دویست میره