2777
2789
عنوان

عُلَما بیاید

102 بازدید | 21 پست

من نیاز به تایم مطالعه بالا دارم و باید بیدار باشم

چند وقتیه خواب الود شدم به شدت و سریعا کسل میشم یا مغزم خسته میشه انگار ساعت خوابم که میرسه به طور خودکار میره رو دور خاموشی

اگه راهی روشی ایده ای دارید بهم بگید من تایم خوابمو خیلی کمتر کنم

مثلا ساعت ده شب یا یازده شب میخوابم تا ده صبح یا 9

از اونور بعد از ظهرشم یک ساعت میخوابم

اگه این تایما نخوابم دست خودم نیست عصبی و بی حوصله و بدون تمرکز میشم🤦🏽♀️

-انسانها یک به یک در خاک رفتند ؛ یکی شاد و یکی غمناک رفتند . . چوباید رفت روزی از این خاک ؛ خوشا آنان که با دلی پآک رفتند💙:)!*آبی صدام کنید گلیا*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهوه بخور،دوش آب سرد،ساعت نگاه نکن من یه زمانی ساعت یه ساعت کشیدم عقب نگاه ک میکنم ذهنم گول بخوره خیلی ب درد میخوره ها

مثلا من یازده میخابم ب خودم تلقین میکردم ساعت ک اونجور کردم درست شد

ساعت خوابت مضرب ۱/۵ باشه

قبل خواب تو گوشی نباش

خواب ظهرتو بکن نیم ساعت نهایتا

یه نیم قبل خواب نورو کم کن

اگه خوابت بی کیفیته میتونی یه ملاتوتین ۳ یا ۵ بخوری

درجا که بیدار شدی میتونی صورتتو با اب یخ بشوری و اب بخوری و یکی دو دقه بری زیر نور آفتاب

قهوه هم شاید کمکت کنه

عاممم ، اگه باز چیزی یادم اومد مینویسمم ولی اینا واسه خودم جواب بود-

ببین معده ی پر خواب رو زیاد میکنهکمتر غدا بخوز و همون مقدار رو بیشتر بجو تا جذب شه قشنگ

اونجوری که کلا بی انرژی میشم

-انسانها یک به یک در خاک رفتند ؛ یکی شاد و یکی غمناک رفتند . . چوباید رفت روزی از این خاک ؛ خوشا آنان که با دلی پآک رفتند💙:)!*آبی صدام کنید گلیا*

بخاب هر چقدر نباز داری ولی ساعاتی که بیداری بهره ور باشه و با تمرکز

راه خوبیه باید امتحانش کنم . .

مرسی از کمکت قشنگم💙

قهوه بخور،دوش آب سرد،ساعت نگاه نکن من یه زمانی ساعت یه ساعت کشیدم عقب نگاه ک میکنم ذهنم گول بخوره خی ...

اصلا ساعتو نگاه نمیکنم

بدنم انگار واسه خودش برنامه ریزی داره تایمش که میرسه خود به خود خوابم میگیره

ساعت خوابت مضرب ۱/۵ باشه قبل خواب تو گوشی نباش خواب ظهرتو بکن نیم ساعت نهایتایه نیم قبل خواب نورو کم ...

راهکارات عالیان باید امتحانشون کنم . .

ممنونم بابت کمکت مهربون💙

۷ ساعت و نیم خواب کافیه اگه تازگی اینطور شدی چک کردی مشکلی نداشته باشی؟ کمبود آهن منیزیم کم کاری تیر ...

اره ازمایش کلی دادم مشکلی نبوده

میدونم تایم خوابم زیاد شده سخته کم کردنش برام🤦🏽♀️

تکنس...ولی من قشنگ نیستم.

این چه حرفیه دختر

همه ادما با هر ویژگی ای جذاب و خوشگلن

هیچ ملاکی برای زیبا بودن وجود نداره . .

اگر هم الان میبینی یه سری چیزا ملاک زیباییه

اینو بدون اون ملاکارو یه سری ادم بیکار ساخته وگرنه از هیچ نظری ملاکاشون اثبات شده نیست . .

پس همه ما ادما با تفاوتامون قشنگیم قربونت برم💙✨️

اصلا ساعتو نگاه نمیکنمبدنم انگار واسه خودش برنامه ریزی داره تایمش که میرسه خود به خود خوابم میگیره

ببین بدن آدم طوری هست ۲۰روز ی عادت ترک کنه دیگه بدنش عادت میکنه ،۲۰روز سعی کن نخوابی