2777
2789
عنوان

مشاعره

97 بازدید | 29 پست

محفل شعرِ ، مهمونمون کنید

شروع کنید ادامه بدیم

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل گل های ترک خورده کاشی شدهام

بعد تو پیر که نه من متلاشی شدهام..

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخورهولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی سهمیه حق طبیعی اونایی هست که دارنش رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی دختر باید قبل ازدواج بره ازمایش باکرگی بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من

نیمی از عمر هدر رفت در این شهر و هنوز

به هدر دادن آن نیمِ دیگر مشغولیم

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

روزمرگم هرکه شیون کند،از دور و برم دور کنید

همه را،مست و خراب ازمی انگورکنید

مزد غسال مرا سیر شرابش بدهید

مست ومست ازهمه جا،حال خرابش بدهید

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من ارگ بم خِشت به خشتم متلاشی؛تو نقش جهان، هر ورقت ترمه و کاشی

این تاول و تبخال و دهان سوختگی ها

از اه زیاد است

نه از خوردن آشی

از تنگ پریدیم به امید رهایی

ناکام تقلایی و بیهوده تلاشی

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخورهولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی سهمیه حق طبیعی اونایی هست که دارنش رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی دختر باید قبل ازدواج بره ازمایش باکرگی بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی

که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مثل گل های ترک خورده کاشی شدهام بعد تو پیر که نه من متلاشی شدهام..

میگفت دگر باره به خوابم بینی

پنداشت که بعد از او مرا خوابی است

من ارگ بم خِشت به خشتم متلاشی؛تو نقش جهان، هر ورقت ترمه و کاشی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد

بلکه دست از سر آزردن ما بردارد

ای صاحب دلان زمانه را به کام حبس کشانیدم به جان شیرین تو من خود را به سلابه کشانیدم

من نمی دانم چه چیزی پای بندم کرده است

کوه اگر پا داشت تا حالا از اینجا رفته بود