2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور ک فهمیدم سوختگی درجه 2 تاولم زده

اگر تاول زده پس زخم باز نیست خوبه . خود همون مایع تاول جلوی عفونتو هم میگیره ولی بازم به یه دکتر عمومی نشون بدی خیالت راحت تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واییی خدااا😭 سماور!!! من ی لیوان چای داغ ریخته حالا

نترس خوب میشی ولی حتما الفا بزن روش پلاستیک بکش

روزی یه بار پلاستیکو در بیار با شامپو بچه بشور باز پماد بزن

اره من سماور از روی کابینت افتاد روم،نامرد پُرم بود😅

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اگر تاول زده پس زخم باز نیست خوبه . خود همون مایع تاول جلوی عفونتو هم میگیره ولی بازم به یه دکتر عمو ...

عزیزم ی قسمتش تاول زد ی قسمتشم متاسفانه پوستش کنده شد اون قسمت بازه و از این پماد سیلور ک ضد عفونته استفادع میکنم 🥲

نترس خوب میشی ولی حتما الفا بزن روش پلاستیک بکشروزی یه بار پلاستیکو در بیار با شامپو بچه بشور باز پم ...

وای تروخدا بیشتر نگو چ زجری کشیدی توو😭😭

عزیزم مگه نمیگن نبتید اب بخوره عفونت میکنه چرا میشستی🥲 چکار کنم من الان پماد زذم ولی از دیروز نشستم

این پماد سیلور ضد عفونته خب

نمیدونم اطلاعی ندارم فقط میدونم من پام با اگزوز موتور سوخته بودم رفتم دکتر کرم داد دقیق یادم نیس اسمشو یدونه ام سرم شستشو داد اول با اون سرم قسمت سوختگی میشستم بعد روش اون کرمرو میزدم و پانسمان میکردم تا زخمم بسته شد بعدش پماد آلفا زدم تقریبا دوهفته کشید تا کامل خوب شه

نمیدونم اطلاعی ندارم فقط میدونم من پام با اگزوز موتور سوخته بودم رفتم دکتر کرم داد دقیق یادم نیس اسم ...

وقتی زخم ت بسته شد الفا زدی؟ یعنی اول ی کرم دیگه مصرف میکردی بعد ی مدت الفا استفاده کردی

وقتی زخم ت بسته شد الفا زدی؟ یعنی اول ی کرم دیگه مصرف میکردی بعد ی مدت الفا استفاده کردی

اره وقتی زخمم بسته شد فقط الفارو میزدم دیگه پانسمانم نیاز نیست بکنی الان یادم اومد اسمش موپیروسین بود اون کرم که اول میزدم

وای تروخدا بیشتر نگو چ زجری کشیدی توو😭😭عزیزم مگه نمیگن نبتید اب بخوره عفونت میکنه چرا میشستی🥲 چکا ...

باش نمیگم😅

ن گل هیچکی بهتر از من تجربه نداره،اول یه دور با شامپو بچه بشور خیلی محکم نه،اگه لیف تمیز داری ازش استفاده کن،بعدش پماد بزن،خسیس نباش زیاد بزن

روش پلاستیک فریز رو از وسط باز کن قسمت داخلی پلاستیکو بزار روی سوختگی،بغدش با باند پارچه یا روسری ببند که پلاستیک نیوفته

من روزی ۳ بار مامانم میشست بدنمو ولی تو میخای روزی دوبار بشور صبح و شب

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

باش نمیگم😅ن گل هیچکی بهتر از من تجربه نداره،اول یه دور با شامپو بچه بشور خیلی محکم نه،اگه لیف تمیز ...

قربون تو برممم چقد خوب توضیح میدی کامل گرفتم باید چیکار کنم از این ب بعد 🩷🥺🍓عزیزم فقط برای من دو تا تاول هم زده که من دستکاری و اینا نکردم ولی یکی شون نسبت ب دیروز بزرگتر شده برای اونا چیکار کنم خودشون جمع میشن؟ 😑

ی قسمتی م از سوختگیم پوستش کنده شد زخم بازه و ی قسمتی م پوستش کنده نشده ولی اونجا تاول زده (خاستم دقیق برات توصیف کنم🥲🩷) بعد روی زحم بازم ی مایع زرد رنگ رقیق بود(نمیدونم عفونته یا نه) که شستم تمیز کردم خشک کردم دوباره پماد زدم... این پماد سیلور م کلا ضد عفونته

اینطوری خوبه؟ دکترم نرفتم فعلا😕..// مرسی واقعاا که تجربه هاتو در اختیارم گذاشتی ممنونم ازت.. اگه میشه در مورد این کامنتمم راهنمایی م کن🫠