2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نصف بدنم با اب سماور سوخت،پوستم با لباسم کنده شد،پماد الفا زدم نه کوشت اضافه اورد نه خیلی سخت بود توام بزن

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سوختگی درجه داره. اگر پوستت کاملا از بین رفته باید یه هفته اینو بزنی ولی هی روی زخم می بنده باید با سرم شستشو بشوریش . اگر سوختگیش جدیه و پوستت از بین رفته حتما برو دکتر تا درست خوب بشه وگرنه جاش پوست اضافه میاره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من نصف بدنم با اب سماور سوخت،پوستم با لباسم کنده شد،پماد الفا زدم نه کوشت اضافه اورد نه خیلی سخت بود ...

ای وای چی کشیدی🫠😭 چقد طول کشید دوباره خوب بشی؟

از دیروز دارم میزنم الان کم کم رپی زخمم ی مایع سفید رو ب زرد گرفته داره خوب میشه؟؟ این سیلور ضد غفونته واسه همین اینو گرفتم

ای وای چی کشیدی🫠😭 چقد طول کشید دوباره خوب بشی؟ از دیروز دارم میزنم الان کم کم رپی زخمم ی مایع سفید ...

اصن یادم نمیاد ۵ ۶ ساله بودم،سخت ترین لحظه زندگیم وقتی بود برای اولین مامانم منو برد حموم که باند پیچی رو در بیاره و باندا چسبیده بودن به گوشت بدنم

مامانم که حالش بد شد رفت بیرون از حموم بابا بزرگم اومد مثه چسب از روی بدنم میکند🫠

الفا بزن روشم پلاستیک بکش

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ