2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد اسم های بعضی هاش رو نمیشه خوند با ۲۱ سال سن اولین بار بود رفتم ولی آب شدم از خجالت

ترکیبات نوشیدنیش رو کنارش ننوشته بود؟ بعضیاشون مینویسن.

بپرس چی هستش یا فوقش با دست نشونش بده یا اگه هم غلط خوندیش خودش تصحیحش میکنه مهم نیس

درست نمیشه غصه بخور

منم با 24 سال سن الان فهمیدم 🥲😂✨ عیب نداره 🦦🤍

خیلی حالم گرفته است اما من گفتم عجله دارم تا اسکن کنم دیرم میشه برام منو آورد خدایا من و قطره آب کن برم زمین دود کن برم هوا 😂😭😭

آبروم میره با ۲۱ سال سن 😭😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂

وا چرا

آبرو اصلا وجود نداره. چی هست؟

خب اشکالش چیه وقتی نخوردی نمیدونی

بعضیاشونم اسمهای من دراوردی دارن

ما اصلا توی زبان فارسی کسره فتحه داریم . تقصیر خودشونه روی کلمات استفادش نمیکنن.

والا من بعضی وقتا که میرم میپرسم ترکیباتش چیه یا چطور خونده میشه

درست نمیشه غصه بخور

وا چراآبرو اصلا وجود نداره. چی هست؟خب اشکالش چیه وقتی نخوردی نمیدونیبعضیاشونم اسمهای من دراوردی دارن ...

من آسون ترین اسم و که میشه خوند سفارش میدم که نخواد بهم بخنده بد جور استرس گرفتم اصلا

من آسون ترین اسم و که میشه خوند سفارش میدم که نخواد بهم بخنده بد جور استرس گرفتم اصلا

اون براش عادیه چون روزی هزار نفر سفارش میگیرن بعد میان اعتراض میکنن که بدمزه بود یا به غلط تلفظ میکنن.

وظیفه شغلیشه که راهنماییت کنه.

اگه هم خندید خب دفعه بعد یه کافه دیگه برو چون مشتری مداری بلد نیست اینطور

درست نمیشه غصه بخور

اون براش عادیه چون روزی هزار نفر سفارش میگیرن بعد میان اعتراض میکنن که بدمزه بود یا به غلط تلفظ میکن ...

این آخه نزدیک مون بود رفتم گفتم تا امتحان های دانشگاه شروع نشده یه حالی به خودم بدم ولی ضد حال شد همش