2777
2789
عنوان

خانم های باردار وباتجربه

89 بازدید | 18 پست

نزدیک 4یا5 روزه که سر درد دارم درد سرم میزنه به چشمم خیلی اذیتم میکنه دارو ومسکن هم که نمیشه خورد چیکارکنم خوب بشه؟؟ لازم برم پیش دکترم؟؟

ممنونم ازهمگی

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز درمونگاه بودم گف از علائم خطر در بارداري سر درد و تاري ديد هست اگه اينارو داري زود برو دكتر

وای جدی میگی یعنی برم پیش دکترم؟؟

این سردرداطبیعیه عزیزم ولی بازاگه خیلی اذیتت میکنه برودکتربهت مسکن میده

دردش تو سرم میچرخه از روی پیشونیم شروع میشه کم کم یه دور کامل کل سرم درد میگیره وقتی هم رو پیشونیم دردمیگیره چشمام اذیت میشه

دردش تو سرم میچرخه از روی پیشونیم شروع میشه کم کم یه دور کامل کل سرم درد میگیره وقتی هم رو پیشونیم د ...

ان شاالله که چیزی نیست منم زیادسردردمیگرفتم ولی برودکترخیالتم راحت میشه

سر درد هم گاهی وقتا میشه مراقب باش از شوری هم میشه اگه خیلی شدید نیس نیاز ب دکتر نیس استراحت کن  ...

شدید نیست زیاد ولی الان چند روزه که دردمیکنه فقط شب موقع خواب اروم میشه

ان شاالله که چیزی نیست منم زیادسردردمیگرفتم ولی برودکترخیالتم راحت میشه

اره بهتر برم پیشش خیالم راحت میشه.

میدونی چیه سر درد خودم مهم نیستا میترسم برای بچم ضرر داشته باشه نگران اونم

والا امروز اينارو بهم گف من خودم سه ماه اول سردرد داشتم ولي تاري ديد اينا مكنه

من ازاول بارداری اصلا سردرد نداشتم فقط این 4و5روز اینجوری شد.

اره بهتر برم پیشش خیالم راحت میشه. میدونی چیه سر درد خودم مهم نیستا میترسم برای بچم ضرر داشته باشه ...

میدونم هممون تایه جامون دردمیکنه واسه بچه نگرانیم خودمونوفراموش کردیم نگران نباش سردردخودش از علایم بارداریه ولی آره برودکترلااقل یه مسکنی چیزی بهت میده ان شاالله حاملگی موفقی داشته باشی

من معمولا فشارم پایین میاد علایم فشار بالا چیه؟؟

همینکه گفتن تاری دید سر درد شدید اینا فشار بالاس ولی معمولا ماههای اخر فشار شاد بالا باشه نمک رو خیلی کم کن من تو بارداریم بس کم نمک خوردم دیگه بعد زایمانم نمیتونم نمک بریزم 😁