من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه گلم به حرفشون گوش نده دیگه از این بلندتر بشی شاید خوب دیده نشی... چون دختر نه خیلی بلندش خوبه و نه خیلی خیلی کوتاهش قدت خوبه پس سعی نکن تغییرش بدی اتفاقا قدت یکمم بلنده من خودم 163 ام
برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫
حدایی خیلیم بلندی برایهددختر هرکس اینوگف ازبجنسی گفته
بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔
در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞