2777
2789
عنوان

چرا زن داداشم

473 بازدید | 36 پست

آقا زن داداشم زایمان کرده الان 11 روزه موقع زایمان رفتم کمکش کمکی نداشت سه تا بچه هامو دادم دست مامانم ... مامانم با مامان زن داداشم خونه مامانم اینا بودن ، خلاصه دیگه نرفتم دیدنشون تا الان که رفتم خونه شون یک ساعت ب بالاس اومدم من و دختر کوچولوم 10 ماهشه تو اتاق دیگه گذاشتن مادر زن داداشم و زن داداشم تو اتاق دیگه هیچکدوم حتی نیومدن سلام کنن! مادر زن داداشم اومد و رفت داداشم تو اتاق نیم ساعتی نشست پیشم و الآنم رفت بیرون منم همون برم خونه ام بهتره اما شما حستون چی میگه واقعا مزاحم شدم خدایی ؟ صداشون میادا اما نمیان تو اتاق مهمون میگم کادومو بدم و برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی زیادی خوبی کنی این میشه

مامانش بوده شما چرا باید بری مراقبت کنی ازش!

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دست تنها نبوده که. مامانش بوده. به نظرم نباید میرفتی برای کمک. 3 تا بچه ی خودت و ول کردی رفتی اونجا که چی بشه.

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بدبخت ما زنا که به زن برادرا رو میدیم هوا برشون میدارهبیچاره ها وقتی شدین عمه دیگه

آخرشم هر فحشی بخوان بدن میگن عمه ش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”