فینگیلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2507 عنوان واقعا 78 بازدید | 12 پست فاز بعضی دخترا چیه میرن با پسری که نه تعهدی به هم دارن نه درست میشناسنش رابطه برقرار میکنن؟ بعدشم میگن گول خوردیم اشتباه کردیم خب اشتباه نکن آدم اشتباه به این بزرگی میکنه آخه!!بعضیا هم تازه میان ازشون دفاع میکنن چیزی هم بگی میشی پیکمی و زن ستیز🙄 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿 دیروز | 17:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
antheia عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 5891 ولی بعضبا واقعا بچن مثلا دختر نوجوان با پسرای ۲۷ ساله اینا میرن تو رابطه پسرع میتونه قشنگ شستشو مغزی بده کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 11180 آره واقعا رابطه ج بدون ازدواج واقعا خیلی ارزششون رو میاره پایین امیدوارم حامله بشن تا این کارا رو نکنن🤣🤣 دعاکنین منو مهیار بهم برسیم💘💖
فینگیلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2507 چه رندومبه ما چ یعنی چی چه رندوم خب یه موضوعی بود راجع بهش تاپیک زدممگه همه موضوعات تاپیک ها رندوم نیستن!! اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
فینگیلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2507 ولی بعضبا واقعا بچن مثلا دختر نوجوان با پسرای ۲۷ ساله اینا میرن تو رابطه پسرع میتونه قشنگ شستشو مغزی ... والا نوجوون 15 ساله امروزی از من و تو بزرگتره و بیشتر همه چیو میدونه🤣 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 6552 یعنی چی چه رندوم خب یه موضوعی بود راجع بهش تاپیک زدممگه همه موضوعات تاپیک ها رندوم نیستن!! کلا دنبال دعوا میگردی!وقتی ازت راجب تصمیماتشون نظر خواستن جبهه بگیر بارونو دوس دارم🌱
فینگیلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2507 کلا دنبال دعوا میگردی!وقتی ازت راجب تصمیماتشون نظر خواستن جبهه بگیر حالت خوبه؟ چی میگی چرا با خودت درگیری اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
antheia عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 5891 والا نوجوون 15 ساله امروزی از من و تو بزرگتره و بیشتر همه چیو میدونه🤣 اطلاعات جنسیشون اره بالاس😂ولی از طرفی ازون ور بوم افتادنبا این حرفا که عشق به ازدواج نیست و با کسی هستی باید پایع باشی و...که سرشون بیاد میفهمن نه ازین حرفا نیستو ایران کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 6552 حالت خوبه؟ چی میگی چرا با خودت درگیری من با خودم درگیرم یا تو با بقیه بارونو دوس دارم🌱
فینگیلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2507 من با خودم درگیرم یا تو با بقیه حالا تو چرا اینقدر فشاری شدی سر این موضوع🤣 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 11180 کلا دنبال دعوا میگردی!وقتی ازت راجب تصمیماتشون نظر خواستن جبهه بگیر دنبال دعوا چیهر کی راجب عقیدش تاپیک میزنه دنبال دعواس؟ دعاکنین منو مهیار بهم برسیم💘💖
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 11180 حالا تو چرا اینقدر فشاری شدی سر این موضوع🤣 شاید واقعا از همون دختراس دعاکنین منو مهیار بهم برسیم💘💖