2777
2789
عنوان

عشق دروغه

131 بازدید | 13 پست

عشق اصلا وجود نداره چون افراد وقتی عاشق کسی هستن بخاطر منفعتی است که اون فرد بهش میده اگر اون منفعت قطع شه عشق هم از بین میره و اگر کسی منفعتی نداشته باشه کسی عاشقش نمیشه واینکه اگر کسی رو داشته باشی یه مدت نباشی یکی دوروز گریه میکنه بعد میره سراغ یه زنه دیگه پس عشق دروغه!

سوال من این که چرا انسانی که خود محبت عشق واحساس دارد باید در دنیایی زندگی کند که عشق واحساس در آن وجود ندارد؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلیا هم شهوت و نیاز جنسی رو با عشق اشتباه میگیرن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

عشق معلومه که وجود داره

کسی که عاشق یک نفر میشه در اصل فرد معشوق داره عشق الهی رو از طرف یک نفر دیگه دریافت میکنه

عاشق شدن و عشق نعمته

وقتی فکر میکنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد به نظر میرسد که بر روی بالهای انتظار پرواز میکنم و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم اما واقعا ماریلا قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است من فکر میکنم که تقریبا تاوان ضربه را میپردازد

همین قضیه که هر مردی که دیدم دو روز بعد مرگ زنش گریه کرده بعد با وجود بچه رفته یه زن جدید گرفته بهم نشون داده مرد ها به زن وابسته نمیشن به هیچ عنوان وابسته هم بشن ته عزاداریشون دو ساله و بر اساس نیاز جنسی شون عمل میکنن

عشق فقط دوجوره عشق مادر به فرزند و عشق خدا به بنده

بنطرم آدم عاشق زیبایی ها میشه مثلا کسی یه فرد زشتو و گدا را عاشق نمیشه

بخاطر همینه خیانت هست چون یه قشنگ تر پیدا میکنن

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

به عشق اعتقادی ندارم

فوقش یه کمی دوست داشتن و نیاز عاطفی و کشش جنسیه

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

بنطرم آدم عاشق زیبایی ها میشه مثلا کسی یه فرد زشتو و گدا را عاشق نمیشهبخاطر همینه خیانت هست چون یه ق ...

خیانت معمولا رو به پایین اتفاق میافته

نه رو به بالا ... یعنی چی ؟؟

یعنی کسی که خیانت میکنه دنبال یه

آدمِ بهتر نمیگرده !!

دنبال یه آدمِ آســـونتر میگرده ...

اون طرف نه جذابتره

نه از تو خاص تر

فقط فِشارِ کمتر میاره !!

باهاش لازم نیست رشد کنی ، مسعولیت

بپذیری یا در آینهی رابطهی واقعی خودتو

ببینی ، خیانت معمولا فرار از پیچیدگیه نه

رفتن به سمتِ کیفیت ...

برای همینم هست که تقریبا همیشه

خیانتکار

با کسی وارد رابطه میشه که چند لول پایینتر

از کسیه که باهاش تو رابطهس

چون خیانت ، مسیر سقوطِ نه صعود ...

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

خیانت معمولا رو به پایین اتفاق میافته نه رو به بالا ... یعنی چی ؟؟ یعنی کسی که خیانت میکنه دنبال یه ...

اینم هست ولی پسرا مخصوصا تو دوستی اینجورین مثلا یه مدت با یه دخترن بعد یکسال یکی قشنگ تر میبینن میرن باهاش به همین سادگی خودم دیدم که میگم

یا من مثلا عاشق زییایی و موقهپعیت خوب طرفم ورگنه زشت بود با بدتیپ عاشقش نمیشدبخاطر همین عشق وجود نداره ففط ما زیباپسندیم

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

عشق معلومه که وجود داره کسی که عاشق یک نفر میشه در اصل فرد معشوق داره عشق الهی رو از طرف یک نفر دیگه ...

اون چیزی که میگی بخاطر منفعتی است که اون فرد بهش میده ونیازهاش رروود برطرف میکنه نهه. بخاطر خودش وگرنننه کسی. که مفید نباشه کسی هم عاشقش نمیشه پس این.عشق نیستن

سوال من این که چرا انسانی که خود محبت عشق واحساس دارد باید در دنیایی زندگی کند که عشق واحساس در آن وجود ندارد؟