2777
2789
عنوان

حالم بده

50 بازدید | 6 پست

سلام مدت سه ماهه با کسی در رابطه م تا ماه دوم همه چی خوب بود حرفای عاشقونه حرف از ازدواج زنگ و تماس مرتب بود این وسطا غیب میشد و بعدش توضیح میداد تا ماه سوم یهو عوض شد پیاما رو دیر جواب میداد

یه روز در دسترس نبودم خودش پیگیرمشد دوباره فردا زنگ و ارتباط عاشقانه تا اینکه دو روز پیداش نشد منم گفتم انگار از رابطه خسته شدی کاش خودت میگفتی یهو در کمال ناباوری پیام اومد سلام شما من خواهرشم و بیمارستانه اپاندیس عمل کرده الان ۲۰ روز گذشته واقعا حسم خوب نیست بهش شما چی میگید😔

شخصیت خودشیفته اس یا با بقیه هم هست

ولی اگرم راست بگه چرا یک پیام نداد بهت بگه خیلی عجیبه

اونقدر مهم نبودی که بهت چیزی از روزمره اش بگه اب نمکی

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شخصیت خودشیفته اس یا با بقیه هم هستولی اگرم راست بگه چرا یک پیام نداد بهت بگه خیلی عجیبهاونقدر مهم ن ...

بعد چند روز اونی که خودشو خواهر معرفی کرد گفت گوشیش پیش منه از احوالش گفت منم خواستم ماجرا برام روشن شه یه هفته بعد جویای حالش شدم و در کمال ناباوری بهم گفت تازه مرخص شده حتی عکس از بخیه فرستاد و بیحاله من حتی شک دارم به اینکه خودش داره نقش خواهرو بازی میکنه

بعد چند روز اونی که خودشو خواهر معرفی کرد گفت گوشیش پیش منه از احوالش گفت منم خواستم ماجرا برام روشن ...

ولش کن

رابطه ای که برات سوال پیش میاد و حست بگه یه جای کار میلنگه یعنی توش امنیت عاطفی و روانی نداری و واقعا چیزی هست که حست اینو میگه غریزه زن اینطوریه. پس کات کن

اون دوماه اولم بمباران عاطفی بوده الان که وابسته شدی میخواد بلاتکلیف نگهت داره تو اب نمک که بدوی دنبالش برای نگه داشتنش هر باجی برات تعیین میکنه بدی

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

ولش کنرابطه ای که برات سوال پیش میاد و حست بگه یه جای کار میلنگه یعنی توش امنیت عاطفی و روانی نداری ...

درسته ،چرا این ادما خودشون نمیرن؟ انگیزه ش چیه ینی باز برمیگرده؟ من بیشتر دنبال حقیقتم حس زیادی بهش نداشتم و خودش پیش قدم تو همه چیز بود

درسته ،چرا این ادما خودشون نمیرن؟ انگیزه ش چیه ینی باز برمیگرده؟ من بیشتر دنبال حقیقتم حس زیادی بهش ...

تکنیکشون همینه. طرف روز اول نمیاد بگه من عوضیم اومدم سواستفاده! خب معلومه که تو دکمشو میزنی پس مجبوره فیلم بازی کنه کم کم به جایی برسین که خودت با رضایت خودت باج بدی