سلام دوستان من دوم خرداد پریود شدم و خونریزی 7 روزه س و در روز هفدهم پریدیم که زمان تخمک گذاریم بوده نزدیکی کردم و از نزدیکی تا الان دوازده سیزده روز میگذرد دیشب بی بی چک گذاشتم دوتا خط شد که یکیش پررنگ و یکیش خیلی خیلی کمرنگ شد دوباره صبح اول وقت زدم به همین صورت شد آیا امکان بارداری هست و دو روز جونده به موعد پریودم و اینم بم که از تست مدیکور استفاده کردم حتی امروز که رفتم حمام و زیر دوش موندم آب به نوک سینم میخورد سوز میزد .. لطفا کسایی که مایلن و تجربه دارن جواب بدن ممنون میشم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
صددرصد بارداری. ولی من کلن بیبیچک دوسدارم. یه روز بعد آزمایش هم ب شوهرم گفتم آفرین برو برام بیبیچک ...
چند روز قبل پری بی بی زدی
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بچه ها من سینه راستم نوکش بزرگ و سینم هم نسبت به سمت چپ بزرگ شدش ، برم دکتر به نظرتون ، درد ندارم اگر دست بزنم خیلی کم درد داره
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.