2777
2789
عنوان

خانوم ها

27 بازدید | 7 پست

مخصوصا خانوم های معاصر

اگر همسرتون سیرابی گاو یا کله پاچه پاک نشده بخره

وبیاره خونه .بگه پاک کن دسته بندی کن و فریزش کن

مثلا ۷ کیلو سیرابی . بوی وحشناکی هم میده

واکنشتون چیه شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بدون شوخی و مزاح جواب بدین .

همین مورد شنیدم مرده دختره برده خونه پدر مادرش گذاشته گفته یاد گرفت بگین تا بیام ببرم

دختر بیچاره پای سیرابی و کله پاچه گریه کرده فقط

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

من یه سوال دارم

جنسیت شما قبلا زده بود مرد

چطور خانم شد؟

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من یه سوال دارمجنسیت شما قبلا زده بود مردچطور خانم شد؟

برا عدم مزاحمت شدن بود

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا عدم مزاحمت شدن بود

باور نکردنی هست که یهو تغییر کنید

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
کاربرا دارن میگن یک آقا کثیف هستی

بعضی ها میگن یه قدیس هستم

بعضی ها میگن یه جنایکار

حرف هیچ کدوم برا مهم نیست فقط خداوند برام مهمه همین