2777
2789
عنوان

اصول رابطه

128 بازدید | 3 پست

از نظر من واقعا بی توجهی دختره

هر لحظه بهش پیام ندید اقاا بزاید اون پیام بده مردا عاشق دخترایین که به راحتی به دست نمیان بعد یسریا میان اول اعتراف میکنن تازه

مثلا روز مرد شد طومار ننویسین براش بگید وای کار داشتم وای باشگاه بودم که بفهمه شمام بیکار نیستید

هر لحظه پیام بدید قربون صدقش برید پرروش میکنین اونم میگه خب میمیره برام دیگه پس هرکاری کنم ازم دست نمیکشه

عقیده من اینه

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

به عنوان یه ادم با تجربه در این زمینه ها شما وقتی نقش در دسترس نبودن رو بازی میکنید خراب میکنید چون افراطی رفتار میکنید سرد و بی تفاوت جلوه میکنید

باید واقعا تبدیل به چنین ادمی بشید که اولویتشخودشه اونوقت متعادل رفتار میکنید و این خیلی هم بستگی به طرف مقابلتون داره که با رفتار امن یا ناامنش شما رو وارد چه قالبی میکنه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلا نباید تو رابطه خودتو خیلی محتاج و در دسترس نشون بدی اینجوری که تو اگه نباشی من بدبختم هیچ تفریحی ندارم تو تمام منی ....

برا خودتون برید باشگاه تفریح درس بخونید ...

🌙✨️