2777
2789
عنوان

قطع شدن ویار

143 بازدید | 18 پست

من ۱۵ هفته هستم یعنی ۱۴ هفته و ۵ روز ولی دیگه ویار ندارم خطرناکه؟

تا همین چند روز پیش ان قدر حالت تهوع داشتم نمیتونستم هم اصلا گوشت بخورم ولی الآن کلا حالم خیلی خوبه نگرانم نکنه خطرناک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاخوردی که ویتامین بی داشته

مثل گوجه

سیرابی.کله پاچه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

واقعا؟ آخه تجربه سقط داشتم برای همین میترسم

نه منم تا چند هفته اول بارداری اینجوری بودم بعدش دیگه ویار نداشتم باز میخایی با دکترت مطرح کن

اگه سونو خوب باشه مشکلی نیس بنظرم

نه منم تا چند هفته اول بارداری اینجوری بودم بعدش دیگه ویار نداشتم باز میخایی با دکترت مطرح کن اگه سو ...

دوازده هفته سونو دادم که اون موقع خیلی ویار داشتم و همه چی خوب بود

علایم دیگه داری ک از قبل بوده باشه چون تجربه سقط داری میگم من خودم ۲بار سقط داشتم

نمیدونم والا آخه سقط قبلیم تو پنج هفته بود اون موقع اصلا خیلی کوچیک بوده و علامت هام شروع نشده بود که یهو تموم شد

نه نخوردم

حرکتاش رواحساس میکنی؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

نمیدونم والا آخه سقط قبلیم تو پنج هفته بود اون موقع اصلا خیلی کوچیک بوده و علامت هام شروع نشده بود ک ...

ن الان منظورم هست مثلا از اول بارداریت شینه درد داشتی یا سفت بزرگ بوده نگاه کن ببین فرق کرده یان

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

میشه راهنماییم کنی؟حالت تهوعت کی شروع شد و اینکه ماه چندم اقدام باردار شدی من شیش ماهه اقدامم ک نمیشه این ماه اقدامم ۴هفته بیشتر گذشته و حس میکنم دوسه روزه یوقتایی خیلی کوتاه معدم یجور میشه انگار میخوام بالا بیارم ولی نمیارم ممکنه علائمش باشه؟

نه هنوز که خیلی کوچیکه برای دخترم هم ۲۵ هفته حس کردم

فردابروسنوخیالت راحت بشه