2777
2789
عنوان

ایگنورم کرددد

129 بازدید | 13 پست

معلممون خیلی مهربونه تو گروه پرسیده بود چیکار کردین بعد من نمرم خوب شد نهایی اما چون از بچه های کلاسمون خوشم نمیاد تو پیوی گفتمو تشکر کردم ازش فقط به قلب فرستاد ☹️

خیلی دوسش دارممممممممم واییییی به اندازه که ابراز علاقه کردم جواب نداددددد احساس به پاچه خواریو دارم که ایگنور شده☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

💔🌞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگ پاچه خواری نکن زحمات خودت بوده تشکر کردن خوبه ولی ن خیلی لوس و...

خیلی لوس نبود حالا

گفتم ممنون بابت تدریس خوب و مهربونیتون

ببین طرف خیلی خوبه خیلی من تو این ۱۲ سال که درس خوندیم فقط دوتا معلم داشتم که اینجوری دوستش داشته باشم

💔🌞

زیادی خودتونو بالا میگیرید

کسی خودشو بالا نمبگبره ولی وقتی حداقل ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا دانش اموز داری.نمیشه قربون صدقه همشون رفت وقت میخواد، مجبوری با همه یکسان برخورد کنی ک بعد واسشون دلخوری یا سوعه تفاهم پیش نیاد

کسی خودشو بالا نمبگبره ولی وقتی حداقل ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا دانش اموز داری.نمیشه قربون صدقه همشون رفت وقت م ...

خب اون بنده خدا اگه وقتشو حوصلشو نداشت که وسط تابستون نمیومد حال و احوال دانش اموزاشو بپرسه بعدم شاید سوی دیدم ازش که اینجوری دوستش دارم مثل همه معلما نیست

💔🌞

خب اون بنده خدا اگه وقتشو حوصلشو نداشت که وسط تابستون نمیومد حال و احوال دانش اموزاشو بپرسه بعدم شای ...

باورت نمیشه ولی گاها ما معلم ها ام حس فوصولیمون گل میکنه😂 شاید خواسته فقط بدونه فکر اینک بعد باید جواب یه ملتو بده نکرده

باورت نمیشه ولی گاها ما معلم ها ام حس فوصولیمون گل میکنه😂 شاید خواسته فقط بدونه فکر اینک بعد باید ج ...

در هر صورت ناراحت شدم 😅

آدمی نیستم که رندم برم اینطوری تشکر کنم ازش

علاوه بر اون بچه های کلاسمونم همچین باهاش حال نمیکنن واسه همین تو گروه نگفتم چون حوصله بحث نداشتم

💔🌞

خب حالا اصن ایگنورت کرد معلمت کیه توعه ک باید برای بی توجهیش انقد درگیرش شی؟؟؟ مهمترین درس زندگیتو گرفتی ک از هیچکس زیاد تشکر نکنی مخصوصااااا معلمت چون معلمت درسی ک بتو داد به بقیه هم داد این تو بودی ک زحمتشو کشیدی و بهترین نمره رو گرفتی دم خودت گرم در حد یه تشکر خشک و خالی تو همون گروه میکردی و تموم

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

خب حالا اصن ایگنورت کرد معلمت کیه توعه ک باید برای بی توجهیش انقد درگیرش شی؟؟؟ مهمترین درس زندگیتو گ ...

ببین درگیرش نسدم اونطوری رفت رومخم ولی خب شما معلما ام دیدین یکی تشکر کرد حداقل جواب درست حسابی بدین تو ذوقش نخوره من مامانمم معلمه هرروز هر روز که براتون پیام تبریک و تشکر نمیاد که بخواین خودتونو بگیرین

شاید میفهمم حرفتونو منطقیه ولی خببب.......

💔🌞

ببین درگیرش نسدم اونطوری رفت رومخم ولی خب شما معلما ام دیدین یکی تشکر کرد حداقل جواب درست حسابی بدین ...

من معلم نیستم عزیزم

آره دیگه درسته بلاخره احترامی ک میزاری باید همونقد احترام دریافت کنین

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️