2777
2789

اشتباهه دبگه قبول دارم اون خانم مادر شدنو میخواد تجربه کنه ولی ارزش نداره بخاطر دل خودمون یع بچه بیگناه و مریض بدنیا بیاریم که بهمون بگه مامان بعد خوومون بشع ۶۰ سالمون لچه بشه ۲۰ یالش ریافتیم دنبال گرفتاریو دکتر بچمون

بله گاهی دوروزه جلوتر اما دو ماهی خیلی حجم پریودم کم شده ازمایش یائسگی دادم گفتن نداریولی ذخیره تخمک ...

اسی میشه بگی حجم پریودت مگه چقدره یعنی از روز اول کمه؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهه دبگه قبول دارم اون خانم مادر شدنو میخواد تجربه کنه ولی ارزش نداره بخاطر دل خودمون یع بچه بیگ ...

من خودم مادرم توسن46سالگی مادرم دنیاآمدم

و خواهرم همیشه روز ۱۰۰ هزار بار میگه خدا را شکر میکنم که مامان تو رو دنیا آورد دیگه تنها نیستم مادرم فوت کرد و اولی من و خواهرم همیشه کنار همیم

☹☹☹☹☹☹توهین نشه وفتی تخمدان نمیتونه درست کار نکنه چرا لج میکنید خودمم پلی کیستیکم نگید بچه داره نسخه ...

الان اکثرا اینطورن بچه نیارن؟ شما لج نکن نیار خدا عقل داده راهشم گذاشته

هیچی دیگه ...

یه سوال حالا اگه کسی مثلا بخاد تو 29 سالگی اولین اقدامو بکنه یعنی بازم احتمالش کمه زود باردار بشه؟ ...

من از روی مادربزرگ های قدیم گفتم همه شون این مدلی بودن

الآن که تمام خانم ها هم سن بالا ازدواج می کنن هم بچه ی زیادی که نمی خوان

تو فامیل ما کلی خانم ۳۹ ساله باردار شدن و به سلامتی بچه شون هم دنیا اومده

ولی خوب مراکز نازایی دیدم برای هر سنی راهکار دارن

مثل ماهی قبل نیس روزی دوتا نوارنهایت۴روزم پاکم

نگران نباش ایشالا خدا بخاد برات و یه بچه سالم و خوشگل بهت میده🥺

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

الان اکثرا اینطورن بچه نیارن؟ شما لج نکن نیار خدا عقل داده راهشم گذاشته

اره راهش بچه بدنیا بیاد عقل تازه میگه چه اشتباهی کردم باباهه ممیره سرکار مادر میمونه اون طفل بیگناه

من از روی مادربزرگ های قدیم گفتم همه شون این مدلی بودنالآن که تمام خانم ها هم سن بالا ازدو ...

اره درسته ممنون

من خودم مادرم توسن46سالگی مادرم دنیاآمدم و خواهرم همیشه روز ۱۰۰ هزار بار میگه خدا را شکر میکنم که ما ...

خیلیا میگن یه بچه بیاریم کافیه تو این گرونی ولی بدتر از اینکه به مادیان فکر کنیم بچه ای خواهر برادر نداره پنجاه سال بعد از بیایی افسرده میشه حتی بچه هم داشته باشه واقعا نیازه

هیچی دیگه ...

اره راهش بچه بدنیا بیاد عقل تازه میگه چه اشتباهی کردم باباهه ممیره سرکار مادر میمونه اون طفل بیگناه

من خودم مادرم فوت شده سالها نمیگم چرا منو به دنیا آورد با خواهرام موندیم بی کس ، سخت هم باشه ناشکری نمیکنم بزرگم شدیم صاحب زندگی هم شدیم خیلی بهتر از کسایی که پدر مادرشون بالا سرشون از همون اول یاد گرفتیم محکم باشیم قوی باشیم بسازیم زندگیمون با اینکه کلی روزای سخت داشتیم زندگی کردن آسون نیس اگه ضعیف باشی که ته چاهی تو این دنیا

هیچی دیگه ...

من خودم مادرم فوت شده سالها نمیگم چرا منو به دنیا آورد با خواهرام موندیم بی کس ، سخت هم باشه ناشکری ...

خدابیامرزه مادرتو قبلنا بچه بدنیا میاومد به نسبت الان بهتر بود الان بچه رو ولشرکن بخوام بگم همه جبهه میگیرن روزگاد خودش قابت مبکنه