2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درست نوشت با لحن بدی نوشتخاله من ۴۰ سالگی پرشو دنیا اورد الان هم پاش واریس داره پسرخالم هم نشونه های ...

شاید خوب نباشه ولی لحن بیانش افتضاح بود

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

در هر صورت این خانم اصلا نپرسید سنم مناسبه یا نه سوالش چیز دیگه بود

لحن بیان بعضیا افتضاحه

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

من ۲۴ سالگی پسرم بدنیا اوردم واریس و افسردگی هن گرفتم چه ربطی داره

عزیزم خاله مو نگفتم واریس گرفته پسرش واریس داره ۵ ساله پیش گفتم خاله پای امیر عباس چرا اینجوریه از دوچرخه افتاده ؟گفت نه وقتی سزارین کردم دکتر گفت پسرت واریس مادرزاد داره خوب شدنیم نیست سال۱۴۰۰ بردیمس پیش دکتر گفت خوب نمیشه ۱۸ به بعد تاره گرفتاریاش شروع میشه از الان پسرخاله ام پادرد داره

برای زنی که از بیست سالگی مرتب داشته میزاد چهل سالگی زیاد نیستمادربزرگ های ما چهل و پنج سالگی ...

یه سوال حالا اگه کسی مثلا بخاد تو 29 سالگی اولین اقدامو بکنه یعنی بازم احتمالش کمه زود باردار بشه؟ یعنی میگین همون اوایل ازدواج باید بچه آورد وگرنه طرف بچه دار نمیشه؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(