2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

193 بازدید | 26 پست

من پسرم ۲۷ سالمه

یه پراید مدل پایین دارم همش خراب

ضبط خراب کولر خراب روم نمیشه کسی رو سوارش کنم

چند شب باهاش رفتم اسنپ وقتی درخواست ها رو قبول میکردم به شماره مسافر زنگ میزدم که ماشینم پراید مدل پایینه و از این حرفا

اونم یا میگفت اشکال نداره یا لغو میکرد

بنظرتون چیکار کنم دوباره برم اسنپ؟

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

نیاز نیست زنگ بزنید و بهشون بگید که

برای کار کردن میرید با هر ماشینی حالا

اگر خوبه وجود درامد اسنپ تو زندگیتون،ادامه بدید

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار دیگه ای نمیتونی بری ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

تو بودی چند روز پیش تو سایت جنجال درست کرده بودی؟

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کار دیگه ای نمیتونی بری ؟؟

نه شرکتم میرم

گفتم حالا امروز برم اسنپ یه کم کار کنم فردا برم آرایشگاه

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

نه شرکتم میرم گفتم حالا امروز برم اسنپ یه کم کار کنم فردا برم آرایشگاه

اوعوم پس خوبه .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

تو بودی چند روز پیش تو سایت جنجال درست کرده بودی؟

چند روز پیش؟ نه

ولی دیروز یه کاری کردم خودم به اشتباهم پی بردم

چرا زنگ میزدی بهشون و مدل ماشین میگفتیاینقدر سوار ماشین قراضه شدم اسنپیا یبارم نگفتن بعدم غرور دارن ...

بخاطر این زنگ میزنم که اگه میخان لغو کنن همون اول لغو کنن

تا خونه شون نرم بعد لغو کنن

نیاز نیست زنگ بزنید و بهشون بگید که برای کار کردن میرید با هر ماشینی حالا اگر خوبه وجود درامد اسنپ ت ...

میترسم تا مبدا برم بعد لغو کنند

بخاطر همین زنگ میزنم

والا تا حالا کسی زنگ نزده بگه اینارو ..تا حالام سر مدل ماشین کنسل نکردم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه بابا بزار منتطرت بمونن بعد دیرشون میشه و سریع سوار میشن

چشم

چند روز پیش؟ نه ولی دیروز یه کاری کردم خودم به اشتباهم پی بردم

همون که گفته بودی یه خانم مهمونمون بوده دو بشقاب غذا خورده؟

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چند روز پیش؟ نه ولی دیروز یه کاری کردم خودم به اشتباهم پی بردم

چه جنجالی بوده به منم بگید😕

من که داعم تو سایت پلاسم چرا ندیدم؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔