2777
2789
عنوان

نهایی یازدهم

119 بازدید | 15 پست

سلام بچها من ورودی دوازدهم و نهایی دادم یازدهم شیمی و زیست رو افتادم زیست نهایی شدم ۶ شیمی نهایی شدم ۷ و۲۵

چیکار کنم میتونم تک ماده بزنم؟و مدرسه نرم تا مدیر و معاون رو تبینم؟چون بهم میگن تغییر رشته بده ولی من واقعا خوندم و تلاش کردم و مشکلاتم زیاد بود(:

نمره سالانت اینجوری شده یا نهایی؟

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای یازدهم تک ماده نمیزنن باید بری امتحان بدی

تک ماده ها رو معمولا برای دوزادهم استفاده میکنن و موقع دادن دیپلم لحاظ میشه

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

تبصره بزار برای دوازدهم الان برو دوباره امتحان بده اینارم بنظرم مدیر و معاون هرچی گفتن جوابشونو سرد ...

اصلا حرفامو نمیفهمن و پس چرا همه جا میگن میشه یازدهمم تک ماده زد؟

برای یازدهم تک ماده نمیزنن باید بری امتحان بدی تک ماده ها رو معمولا برای دوزادهم استفاده میکنن و موق ...

یعنی اصلا کاری نمیشه کرد من نرم امتحان ندم؟

نمرم اینه عزیزم(:

عجب معلم های عقده ای

یکم نمره نوبت اول رو بالا میداد قبول میشدی

در هر صورت امسال باید امتحان بدی که معمولا درت میارن

سال بعد بخاطر کنکور و دانشگاه معمولا میگن نیاین شهریور تک ماده میزنیم

عزیزم منم نمره خام شبیه توعه ولی برگه رو شدم ۸.۷۵ میخوام تک ماده بزنم ولی فک کنم باید برم مدرسه درخواست بدم 😭😭

اعتراض بزنم شاید نمرت اومد بالا

عزیزم منم نمره خام شبیه توعه ولی برگه رو شدم ۸.۷۵ میخوام تک ماده بزنم ولی فک کنم باید برم مدرسه درخو ...

میترسم کمتر بشمممم😭😭😭

مدرسه همومیترسم برم چون به من و خانوادم...واقعا سخته..

من شدایطم بد بود اصلا عجیب و غریب واقعا نمیدونم جیکار کنممممم

اصلا حرفامو نمیفهمن و پس چرا همه جا میگن میشه یازدهمم تک ماده زد؟

فکر کنم میشه

ولی مدرسه ماام نمیزاره درکل فکر کنم چون دوازدهم احتمال افتادن بیشتر هست و اگر بیوفتی وقت نداری پاس کنی اگر بخواب بری دانشگاه پیام نور و ازاد نمیزارن یازدهم تک مادتو استفاده کنی میزارن برای دوازدهم تا زودتر دیپلم بگیری

برای ی درسه خیلی بده دیپلم نگرفته بچه هاش برن بزرگسال

ولی واقعا بنظرم پایشون کن همین امسال هرطور شده من سال پیش ی درس افتادم اول حالم خیلی بدبود اروم اروم باهاش کنار اومدم رفتم امتحان دادم امسالم نمره هام خوب بود

اگر میخواستی با کسی صحبت کنی یا درس بخونی من هستم خوشحال میشم اشنابشیم

فکر کنم میشه ولی مدرسه ماام نمیزاره درکل فکر کنم چون دوازدهم احتمال افتادن بیشتر هست و اگر بیوفتی وق ...

مرسی دورت بگردم توروخدا راهنماییم کن چیکار کنم من امسال بعد نهایی مشاور گرفتم از اکادمی احمدی راد ۱۸۰ میلیون تا سال کنکورم االان درسم رو روال افتاد و ازمون میدم ولی نهایی واقعا بد دادم جیکار کنم(: مدرسمم شاهده

شاهد دیوونه خونسامسال قراره مدرسه بری؟

اره دیگه دوازدهمم چون نمرم کمه نرم گیر میدن برای درس های تخصصی میرم من اصلا سال بازدهم و دهم وارد یه رابطه اشتباه شدم و با دوستای اشتباه خانوادمم ک اصلا نگم...کلن ..رفتم از نهایی یازدهم یه بعد افتادم رو روال ولی اینا بهم میگن تغییر رشنه بده میوفتن رو سر خانوادم و اوناهم میوفتن رو سر من واقعا جیکار کنم(: