2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا آدم اضطراب اجتماعی میگیره بعدش خعلی چیزای دیگه

اضطراب اجتماعی که دارم و افسردگی این دوتا باعث شده نرم بیرون دیشب به خاطر کار مامانم مجبور شدم پس از سالها از غار تنهایی دربیام رفتم بیرون حالا با یه عالمه سیبیل و ابروهام موهای صورتم هم دراومده بود با بدترین تیپ رفتم بیرون آبروم کلا رفت😂هر دختر پسری رد میشد خوشگل و خوشتیپ ولی من........

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

اضطراب اجتماعی که دارم و افسردگی این دوتا باعث شده نرم بیرون دیشب به خاطر کار مامانم مجبور شدم پس از ...

میگم دیگه خعلی بده طولانی موندن تو خونه آدم از همه چی عقب میمونه من خودم یه کار بانکی برام پیش میاد زورم میاد برم انجام بدم با اینکه بانکه زیاد دور نیست اونجا میرم هی میگم زود کارامو انجام بده🙂🤣🤣

میگم دیگه خعلی بده طولانی موندن تو خونه آدم از همه چی عقب میمونه من خودم یه کار بانکی برام پیش میاد ...

حالا از این شانس بدم دیشب خوشگلترین همکلاسیم هم دیدم 😐با مامانش بود و مجبور شدم سلام علیک کنم با اون قیافهههه یعنی من انگار از غار اومده بودم بیرون

گنجشک لالا مهتاب لالا🫠

پس شبیه خونواده منه من میخواستم چند سال پیش یه کلاس برم نزاشتن وگرنه اگه میزاشتن الان یه ادم اجتماعی ...

ای بابا🙂💔چ بد

کلاس چی بود؟

منم خیلی زندگیم داغونه دوس داشتی تاپیکامو بخون

چند سالته؟

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷