2777
2789
عنوان

کوکائین

166 بازدید | 26 پست

دوستان من تازه فهمیدم پدر پارتنرم

خیلی قبل تر معتاد بوده و بخاطر فشار زیادی که پارتنرم رو پدرش داشته ایشون ترک کرده

تو همون بازه خوده پارتنرمم گفت که من یه بار کوکائین کشیدم اونم یه خواننده معروف بهش داده بود

پارتنرم کسیه که همه چیه روزگارو کشیده

البته معتاد نیست و فقط بخاطر پدرش خیلی چیزا میدونه راجب مخدر ها و اینا

منم اوضاع پدرم بدتر از پدر اونه

ینی منم خانوادم پرفکت نیست ولی درکل نگرانم

از طرفی میگم چون دیگه همه چیو میدونه هیچوقت کنجکاو نمیشه و درگیر مخدر نمیشه

از یه طرفم میگم که گذشتش پاک نبود...

ینی مصرف کوکائین داره پارتنررت؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوکائین گرونترین مخدر دنیاس که تو ایرانم هیچوقت نبوده چون کسی نمیتونه بخره مگه اینکه پارتنر شما آلکا ...

نخریده

میگم که یه هنرپیشه معروف که خیلی پولداره شیش سال پیش بهش داده بود

که فقط امتحان کنه

وگرنه خودشم میگه که خیلی گرونه و اصلش اصلا تو ایران نیست

این که خانواده ات پرفکت نیست دلیل نمی شه خودت درگیر یه خانواده مشکل دار بکنی و از چاله بیایی بیرون و بیافتی تو چاه.

بعضی ها مثل کشتی شکسته هستند. امیدی به سالم شدن سبک زندگیشون نیست همیشه با یه مشکلی تو زندگی درگیر هستن که خودشون اون بوجود اوردند

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نخریده میگم که یه هنرپیشه معروف که خیلی پولداره شیش سال پیش بهش داده بودکه فقط امتحان کنهوگرنه خودشم ...

حالا اون هنر پیشه بی شرف کی بوده؟ تو یکی از تاپیک هام اسمش می نویسی

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

این که خانواده ات پرفکت نیست دلیل نمی شه خودت درگیر یه خانواده مشکل دار بکنی و از چاله بیایی بیرون و ...

منظورم اینه

پارتنرم با این وضع زندگی من کنار اومده درحالی که خیلیا حاضر نبودن

نامردی نیست من بخاطر یه تجربش اونم شیش سال پیش ازش جدا بشم؟:)

بازیگرهبیخیال عزیزم مهم نیست کیهمهم اینه که ممکنه بعدا درگیرش بشه یا نه

بعضی مخدرها همون یه بارش هم همه سیم کشی های عصبی بدن می سوزانند و طرف بعدها مدام درگیر افسردگی هست چون دیگه هیچ چیزی براش لذت بخش نیست

بعضی مخدرها همون یه بارش هم همه سیم کشی های عصبی بدن می سوزانند و طرف بعدها مدام درگیر افسردگی هست چ ...

افسرده هم نیست

از ایناست که به قول خودش سردو گرم روزگارو کشیده

نخریده میگم که یه هنرپیشه معروف که خیلی پولداره شیش سال پیش بهش داده بودکه فقط امتحان کنهوگرنه خودشم ...

نوید محمدزاده رو میبینی جوری میره تو نقش و فاز میگیره که تو ذهنش تصور میکنه واقعا اون فیلم زندگی واقعیه؟؟

از افغانستان براش میارن و مصرف میکنه

الانم که دیگه مغزش تعطیل شده بخاطر همون کوکائین

شد شد نشد نشد ،،،،،منت نکش

منم کنجکاو شدم بدونم کیه

اکثر بازیگرهای معروف درگیر مواد مخدر هستند. مثلا یکیشون اون بازیگر خانومه بود که رفت ترکیه. می گفت ۱۵ میلیارد پول خرج مواد مخدر کرده بوده

نوید محمدزاده رو میبینی جوری میره تو نقش و فاز میگیره که تو ذهنش تصور میکنه واقعا اون فیلم زندگی واق ...

خب اون معتاده

با یه بار مصرف اونم شیش سال پیش مغز تعطیل نمیشه که