2777
2789

کیسه زرده تشکیل شده جنین هم تشکیل میشه

صبر کن دو هفته دیگه برو

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگرانی و است ست رو هم کاااااملا درک میکنم ❤️ ولی نگران نباش جنینم دیده میشه

مرسی عزیزم 🥹خداکنه تشکیل شه

من ۷ ماه پیش ۱۲هفته سقط پزشکی داشتم

الان دوباره استرس گرفتم

زود رفتییییی بابا زود پز که نیست ۸ هفته برو. وقتی اسم کیسه زرده میاد ینی جنین در حال تشکیل شدنه

اخه خیلیا نوشته بودن کیسه زرده بوده ولی بازم قلب تشکیل نشده

من هفته شش یا اخرای پنج این طور شدساک نیم میل فکر کنم با هماتوم تازهبدون جنین هفته نه جنین و ضربان ق ...

🥹❤️خداروشکر عزیزم امیدوارم برا منم تشکیل بشه دق کردم

اخه خیلیا نوشته بودن کیسه زرده بوده ولی بازم قلب تشکیل نشده

اونارو ول کن انقدرم سرچ نکن استرس میده فقط ۸ هفته برو جنین نبود هرچی خواستی بگو🤣

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
اونارو ول کن انقدرم سرچ نکن استرس میده فقط ۸ هفته برو جنین نبود هرچی خواستی بگو🤣

سلام عزیزم فتم سونو به حساب خودم ۷ هفته و۵ روز بودم

ولی سونو گفت ۷ هفته تمام و خداروشکر قلبش تشکیل شده بود😭😭😭❤️❤️

به تمام کسایی که بعد من میان اینجا نگران نباشید وزود نرید سونو اصلااامن خیلی اشتباه بزرگی کردم زودتر رفتم ولی یک هفته بعدی هفته رفتم جای دیگه خداروشکر جنین وضربان قلبش دیده شد 🥹

سلام عزیزم فتم سونو به حساب خودم ۷ هفته و۵ روز بودم ولی سونو گفت ۷ هفته تمام و خداروشکر قلبش تشکیل ش ...

بعله خانم دیدی گفتم. به سلامتی مبارکه ایشلا سالم و سلامت بغلش بگیری

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد