2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

124 بازدید | 14 پست

کمک😭

دینی ۱۰

فارسی ۱۰.۷۵

زبان ۴.۵

شیمی ۵.۲۵

سلامت ۱۵

علوم اجتماعی ۱۵

زیست ۵.۲۵

ریاضی ۴.۲۵

فیزیک ۳.۵

خیلی خراب کردم خودمم میدونم من بی عرضه نتونستم تو فرجه هاش جمعش کنم هیچ همه نمره هام داغونه لیاقتم زنده موندن نیست با اینهمه خرجی که کردم😭😭😭

تروخدا بگین میشه با اینا مهندسی پزشکی ازاد بخونم که با سوابقه؟😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم نمره هات متاسفانه خیلی پایینه

اما ارزش و لیاقت و زنده موندن شما بستگی به درس نداره

خودتو نباز و اینقدر داغون نکن

سعی کن یا بری آزاد یا هم پشت بمونی

از الان هم بشین برای شهریور بخون که پاس شی و دیپلمتو بگیری

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فک نکنید درس نخوندما😭حتی گوشیمو جمع کرده بودم نمیدونم چرا انقدر خنگم نتونستم پاس شم😭

میدونم سخته ولی خب انگار تلاشت کم بوده...

فدا سرت کاریه که شده سعی کن جبرانش کنی خودتو بالا بکشی با غصه چیزی حل نمیشه🫂🫠

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست

نه عزیزم نمره هات متاسفانه خیلی پایینه اما ارزش و لیاقت و زنده موندن شما بستگی به درس نداره خودتو نب ...

حتی گوشیمم جمع کرده بودم از این ناراحتم😭😭😭😭

به هرکی بگم کل فرجه هارو درس خوندم شباشونم نهایت دوساعت خوابیدم باورش نمیشه این نمره هامه😭😭

ازاد میارم با این نمره ها مگه؟😭

میدونم سخته ولی خب انگار تلاشت کم بوده...فدا سرت کاریه که شده سعی کن جبرانش کنی خودتو بالا بکشی با غ ...

به خدا عقب موندم وگرنه ادم نرمال با انقدر درس خوندن پاس میشد😭

حتی گوشیمم جمع کرده بودم از این ناراحتم😭😭😭😭به هرکی بگم کل فرجه هارو درس خوندم شباشونم نهایت دوسا ...

گریه نکن عزیزم

اولا آروم باش

دوما از الان خوب بخون شهریور پاس شو بعد میتونی بری آزاد

سعی کن نمره خوبی بگیری اونایی که مردود شدی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به خدا عقب موندم وگرنه ادم نرمال با انقدر درس خوندن پاس میشد😭

به خودت توهین نکن با توهین چیزی از پیش نمیره

الان برو به خودت قول بده جبرانشون میکنی من مطمعنم موفق میشی❤️

مدام درس خوندن مفید نیست تو باید جوری بخونی که متوجه بشی نع صرفا خوندن الکیه اینم یادت باشه

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست

خدا کنه ازاد راهم بدن🥲

خب اگر اونایی که مردود شدی رو خوب بدی

میتونی برس