11mahlin مدیر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 976 عنوان هعییییی | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 23 پست ۷ ، ۶ ماه دیگه ۱۷ سالم میشه ..زیادی عدد بزرگیه نمیخوامممم دیروز | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7289 تو خوب کار میکنی .نباید توجه کرد ،فقد من چند پیش رفتم اینکارو کردم چند نفر رد شدن پوزخند زدن یکم بهم ... نمیدونم چرا پوزخند میزنن ..چ اشکال داره کودک درونمون زنده باشه..بخدا همین نگاهای دیگران مارو افسرده میکنه..نمیزارن ادم خوش باشه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نیوزکریا عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 676 نمیدونم چرا پوزخند میزنن ..چ اشکال داره کودک درونمون زنده باشه..بخدا همین نگاهای دیگران مارو افسرده ... والا خودشونم دلشون میخاد جسارتش ندارن اینکارو از حسودی میکنن کاربر مرد
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7289 والا خودشونم دلشون میخاد جسارتش ندارن اینکارو از حسودی میکنن دقیقاااا موافقمممم...ولی شما اهمیت ندید جوری زندگی کنید ک دوس دارید پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نیوزکریا عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 676 دقیقاااا موافقمممم...ولی شما اهمیت ندید جوری زندگی کنید ک دوس دارید اخه بدیش اینه تو کار ادمم تاثیر منفی میزاره مخصوصا وقتی نیرو کار داشته باشی کسی زیاد حساب نمیبره،باید دوتاشو تفکیک کرد ولی خب نمیشه فوری لو میره ادم😁 کاربر مرد
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7289 اخه بدیش اینه تو کار ادمم تاثیر منفی میزاره مخصوصا وقتی نیرو کار داشته باشی کسی زیاد حساب نمیبره،بای ... وای اره اینجوره..جلو اونا ازین کارا نکنید🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نیوزکریا عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 676 وای اره اینجوره..جلو اونا ازین کارا نکنید🤣 نهایت ده دیقه بتونم نقش یه آدم بزرگو بازی کنم بعد سریع برمیگردم تنظیمات کارخونه😅 کاربر مرد
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7289 نهایت ده دیقه بتونم نقش یه آدم بزرگو بازی کنم بعد سریع برمیگردم تنظیمات کارخونه😅 زنده باشید..سرتون سلامت بهترین کارو میکنید بخدا پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نیوزکریا عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 676 زنده باشید..سرتون سلامت بهترین کارو میکنید بخدا ممنون کاربر مرد
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7289 ممنون 🙏🌹 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)