2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی غیرانتفاعی،بله میتونهبعد از اینکه سابقه کسب کنی شاید حتی بتونی دولتی هم استخدام بشی

واقعا؟

چطوری استخدام بشم؟ الان دانشجو ام اما دیپلم دارم با دیپلم میشه؟ از کجا پیگیری کنم

واقعا؟ چطوری استخدام بشم؟ الان دانشجو ام اما دیپلم دارم با دیپلم میشه؟ از کجا پیگیری کنم

با دیپلم نمیدونم میشه یا نه

شدن اره میشه من غیرانتفاعیم، من رشته همکارامو دیدم یکی تربیت بدنی خونده یکی کامپیوتر ، یکی معلم چهارمه یکی دوم

(تا وقتی این قانون عوض نشده) اگه میخوای استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی فعلا قانونش اینکه یا رشته هایی که میخوان باشه یا توی اون رشته ها سابقه داشته باشی

با دیپلم نمیدونم میشه یا نهشدن اره میشه من غیرانتفاعیم، من رشته همکارامو دیدم یکی تربیت بدنی خونده ی ...

من کلاس اول یا دوم میخوام

اما دیپلم تصویرسازی دارم ولی مدرکهای زیادی از فنی حرفه ای دارم مدرک پداگوژی هم دارم

پداگوژی فنی حرفه ای برای مدرسه فایده داره؟ و از کجا اقدام کنم بجز آزمون استخدامی

من کلاس اول یا دوم میخوام اما دیپلم تصویرسازی دارم ولی مدرکهای زیادی از فنی حرفه ای دارم مدرک پداگوژ ...

این مدرکا فک نکنم فایده داشته باشه

از خود مدرسه باید باید اقدام کنی،اگهی چیزی دیدی تو دیوار یا هر جا برو مصاحبه خود مدرسه یا سوالاتو بپرس ازشون