2777
2789
عنوان

متاهل

28 بازدید | 11 پست

بچها دلیل لذت بردن ولی هات نشدن تو رابطه جن..سی چیه ؟

یعنی من زمانمجردی فقط به شوهرم یکمفکر میکردم کل بدنم حرارت میگرفت الان که ازدواج کردیم رابطه هم داریم توی رابطه من عادی هستم نه هات میشم نه ارضا میشم ولی میل به رابطه همچنان زیاد دارم کسی میدونه دلیلش چیه ؟ راه کاری دارین؟

یعنی چی هات نمیشی؟

یعنی ب ارگاسم نمیرسی؟؟؟

بلده چجوری به اوج برسونه شمارو ؟

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی چی هات نمیشی؟ یعنی ب ارگاسم نمیرسی؟؟؟بلده چجوری به اوج برسونه شمارو ؟

یعنی اون گرمایی ک تو بدنت ایجاد بشه که دلت بخواد ارضا بشی رو ندارم یعنی ارضا نمیشم بعد از ارضا شدن شوهرم دیگه دوست ندارم از راه مالشی ارضا بشم و معمولا میگم ولش کن دیگه ادامه نمیدیم . نه بلد نیست منم نمی دونم چیکار کنم

یعنی اون گرمایی ک تو بدنت ایجاد بشه که دلت بخواد ارضا بشی رو ندارم یعنی ارضا نمیشم بعد از ارضا شدن ش ...

بشین منطقی بهش بگو باید وقت بزاره و قبلش خوب آمادت کنه بغیر کلیتوریس از بقیه جاهای بدنت شروع کنه تا برسه به بقیه موارد

سلامتی و خوشبختی دخترم
یعنی اون گرمایی ک تو بدنت ایجاد بشه که دلت بخواد ارضا بشی رو ندارم یعنی ارضا نمیشم بعد از ارضا شدن ش ...

خب پیش سکستراپ حتما برید و باهاش صحبت کن

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...