2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شب اخرشب غلیظم بود اون مثبت شد صبح رقیق بود خیلی

چند ساعت بود دستشویی نرفته بودی؟ فکر کنم ۴ساعت دستشویی نرفته باشی جوابش درست در میاد

چه میدونم والا من سر دخترم ۶تا بیبی چک زدم(۸روز عقب افتاده بود) همش منفی شد، حالم خوب نبود آزمایش چکاپ داشتم،بهم گفت شما بارداری عدد بتا ۶۲۵

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
چند ساعت بود دستشویی نرفته بودی؟ فکر کنم ۴ساعت دستشویی نرفته باشی جوابش درست در میادچه میدونم والا م ...

عزیزم چ خوب... من اخرشب حدود یک وخورده ای زدم غلیظ بود مثبت شد خط دومش قشنک مشخص بود ن خیلی پررنگ ها ولی بود... ساعت 4 صبح یبارررفتم سرویس نرفتم تا9 صبح ولی ادرارم خیلی رقیق بود

عزیزم چ خوب... من اخرشب حدود یک وخورده ای زدم غلیظ بود مثبت شد خط دومش قشنک مشخص بود ن خیلی پررنگ ها ...

اگه شکت خیلی قویه آز خون بده خیالتو راحت کن،سر پسرم اصلا بیبی چک نزدم،حالم بد بود رفتم دکتر،نبضمو گرفت بعد گفت برو آزمایش انجام بده ولی نگف برا بارداری،وقتی جوابش اومد عددش ۵۰۰۰ بود،گفت یا دو قلوئه یا سن بارداری زیاده یا خارج از رحمیه

دل درد مث پریودی دارمم لکه بینی هم دارم

متأسفانه فکر نکنم حامله باشی روزای اول بارداری همش آدم بی حاله..اشتها صفر..بی رمق.. من سر جفت بچه هام همینطوری شد