ماهیمرده مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 275 عنوان بیبی چک 😭😭 98 بازدید | 11 پست امروز | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 گلم مثبته..مبارکه😍🥰 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 اینی ک جلوتره رنگ دومی صورتیه پس مثبته پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ماهیمرده مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 275 گلم مثبته..مبارکه😍🥰 امروز دو تا زدم اون بالایی دومین بیبی چک بود که زدم منفی بود .😭
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 امروز دو تا زدم اون بالایی دومین بیبی چک بود که زدم منفی بود .😭 اشکال نداره استرس نگیر...بازم دو روز بعد بزن..ببین اگه رنگ دومی صورتی بشه مثبته پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ماهیمرده مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 275 اشکال نداره استرس نگیر...بازم دو روز بعد بزن..ببین اگه رنگ دومی صورتی بشه مثبته واااییییی اصلن شرایطش ندارم نمیخام بیاد زجر بکشه مثل خودم 😭😭
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 واااییییی اصلن شرایطش ندارم نمیخام بیاد زجر بکشه مثل خودم 😭😭 الهیییی عزیزمممم 🥺هرچی ک شد خیری توش هست گلم بسپار ب خدا پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ماهیمرده مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 275 الهیییی عزیزمممم 🥺هرچی ک شد خیری توش هست گلم بسپار ب خدا ببخشید می مزاحمتون میشم من الان ترشحمو پاک کردم سفید بود و ی کوچولو هم خونی بنظرت پریود میشم ؟!!چون امروز و فردا موعودمه
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 ببخشید می مزاحمتون میشم من الان ترشحمو پاک کردم سفید بود و ی کوچولو هم خونی بنظرت پریود میشم ؟!!چون ... نه عزیزم خواهش میکنم..احتمالم داره لانه گزینی باشه گلم..باید وایسی تا ببینی روز پریود چی میشه ..حالا ایشالا اونی باشه ک میخوای🫠🫂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ماهیمرده مدیر استارتر عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 275 نه عزیزم خواهش میکنم..احتمالم داره لانه گزینی باشه گلم..باید وایسی تا ببینی روز پریود چی میشه ..حالا ... قربونت برم آخه ...خدا کنه پریود بشم فقطططط
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7139 قربونت برم آخه ...خدا کنه پریود بشم فقطططط الهییی عزیزممم..ایشالاااا ک هرچی میخوای بشی🥺 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)