2777
2789
عنوان

36ساعته فستم

559 بازدید | 25 پست

گرسنه هم نیستم🤗

کتو سخته ولی ممکنه

تویی که 20یا30کیلو اضافه داری، حتما یه بار انجامش بده💪

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

داری با جون خودت بازی میکنیرژیم اصولیش خوبهاینطور معده و بدنت داغون میشه

نه عزیزم

با تحقیق کامل شروع کردم

کتو یه رژیم درمانی

تبلیغات منفی باعث میشه که شما همچنین فکری کنی

وگرنه الحمدلله بعد 23روز ، پوستم عالی شده صورتم خوشگل شده انرژی و تمرکزم چندبرابر شده... حتی روی حرف زدنم هم تاثیر گذاشته....خیلی خوب هم وزن کم کردم...پاکسازی کبد... تخمدان پلی کیستیک رو محو میکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که به هدفتون برسین و سالم و سلامت باشید

خیلی ممنونم همچنین🙏

چند کیلو تو چند روز ؟

9کیلو تو 23 روز

مگه این مدلش مثلا از ۲۴ ساعت ۱۶ ساعت چیزی نمیخوردیم بعد تو چند ساعت کالری مجاز ؟؟

متوجه نشدم چی گفتید گلم

توضیح بده مام انجام بدیم نتیجه گرفتیم دعات میکنیم.

ببین تو تاپیکای اول صفحه م هست، گزارش روزانه کتو....

اگرم میخوای بدونی چیه 3یا 4صفحه قبل تاپیک ام برو نوشتم 13کیلو لاغری در 46روز اونو بخون واو به واو توضیح دادم

این رژیم کربوهیدرات حذف میشه و شما فقط مجاز هستی چربی و پروتئین و سبزیجات بخوری

و اینکه روزای اول دلت ضعف نمیرفت ؟چیکار میکردی اون تایم ؟

روای اول گرسنگی نه، گرسنه نمیشی تو کتو

ولی هوس غذاهایی که قبلش میخوردم دیوانه م میکرد

سردرد......

خییییلی سخته

من چون یکی دوبار گرفته بودم این بار 10روز طول کشید تا برم تو فاز

ولی الان به لطف خدا خیییلی خوبم

و این که وقتی میبینم هرروز کاهش دارم خیلی بهم انگیزه میده