2777
2789
عنوان

میشه بیایین

74 بازدید | 8 پست

اخرین حرفام با پارتنرم این بود...اون گفت تو وقتی بهم گفتی "دیگه نیا و برو برا همیشه" با این حرفا بهم بی احترامی کردی..گفت که من درگیر مشکلاتم و تو توی یه سنی هستی که دلت میخاد من زیاد باشم و من هزارتا گرفتاری و مشکل دارم نمیتونم اونجوری که تو میخای باشم بهتره از هم جداشیم.. منم گفتم قصد بی احترامی نداشتم و بخاطره اینکه ناراحت شدی ازت معذرت میخام..آخرین جملمم گفتم اگه میگی ازهم جدا شدنمون بهتره باشه... این اخرین پیام من بود و دیگه هیچی نگفتیم🥲 با امروز میشه ۳ روز که سکوت کرده و هیچی نگفته بنظرتون خودم براش پیام خدافظی بفرستم؟؟

خب فکر کنم مشخصه اونقدرا عاشق ت نیست! البته که این روزا اوضاع اصلا خوب نیست. شما هیچ پیامی نده. یه م ...

نه واقعا دوسم داره قبلش یه کاره خیلی بچگونه کردم اینجا خیلی عصابش خراب شده بود که این حرفارو زد🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه واقعا دوسم داره قبلش یه کاره خیلی بچگونه کردم اینجا خیلی عصابش خراب شده بود که این حرفارو زد🥲

تو فکر میکنی واقعا دوستت داره. از دید تو اینجوریه.

ولی خب واقعیت شاید فرق داشته باشه. تو هم خیلی دوستش داری. و دوست داری اونم خیلی دوستت داشته باشه.

ولی دوست داشتن زیاد این شکلی نیست. به هر حال شما باید مدام از این کارهای بچگونه انجام بدین تا بزرگ بشین. تا اشتباه نکنین نه خودتون و نه آدمهای دیگه رو درست نمیشناسی.

اصراری به برگشتن ش و پیام خداحافظی دادن نداشته باش. فکر میکنی رفته و میخوای پیام بدی شاید دلش اروم بشه و برگرده؟ زمان بده. بزار یه مدت زمان بگذره. اگه تو رو واقعا دوست داره میاد.

تو فکر میکنی واقعا دوستت داره. از دید تو اینجوریه. ولی خب واقعیت شاید فرق داشته باشه. تو هم خیلی دوس ...

ببخشید شما آقا هستین؟؟؟ اگر برای هم نیستیم من نمیخام برگرده از رفتاراش میگم که دوسم داره.. نمیخام برگرده ولی اینجوری بدون خدافظی اصلا توی شخصیتش نبود

ببخشید شما آقا هستین؟؟؟ اگر برای هم نیستیم من نمیخام برگرده از رفتاراش میگم که دوسم داره.. نمیخام بر ...

بله آقا هستم.

خب پس زمان بده. چه عجله ای داری. شاید حالا یه چشمه جدید از شخصیت ش رو هم دیدی.

توی ارتباط ها خیلی چیزا مشخصه ولی اونی که عاشق شده نمیخاد قبول کنه. حتی اگه بهش بگن. حتی خودش هم ببینه میگه چنین چیزی نیست و فقط یه بار بوده و تصادفی اشتباه کرده. ولی بارها اتفاق میافته. خلاصه اینکه اون پسری که توی ذهن ت ساختی با واقعیت ش احتمالا خیلی تفاوت داره. برای شناخت ش صبر نیاز داری و مشاوره.

ولی خب! اینو اصولا دخترا و پسرا تو این سن قبول نمیکنن.

شما بودید برمیگشتیت بهش یا کات میکردید؟

اصلا نمیتونم بگم

من یه ادم دیگه هستم با یه تجربیات دیگه.

نمیدونم تو چیکار کردی و نمیدونم اون پسر تو چه موقعیتی بوده که تو اون کار بچگانه رو کردی.

خیلی سخته قضاوت کردن حتی اگه همه اطلاعات رو یکطرفه از زبون خودت بشنویم.

ولی زمان بده. من کل زندگیم از این رها کردن یه جاهایی سود بردم و یه جاهایی ضرر کردم. زندگی همینه.

هر چند تو عاشقی اگه عاشق یه ادم شدی دیگه اون ادم قبلی نمیشی. مسیر زندگیت متفاوت میشه حتی اگه با اون ادم زندگی کنی چالشهای سختی خواهی داشت.

چه بیاد و چه نیاد برای ادم بعدی خیلی حواستو جمع کن. خوب خوب بشناسش. راحت دل به دلش نده.

مواظب حال خوب دلت باش