2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

102 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من امروز قرار بود 6صبح بیدار شم،آلارم گذاشته بودم.یه خواب ترسناک دیدم نزدیک همین 6صبح که باعث شد بیدار شم.

این خواب تعبیر داره؟

خواب دیدم دارم از یه جایی برمیگردم خونه و دیدم در خونه بازه شک کردم که نکنه درد باشه به همین خاطر نرفتم داخل خونه، رفتم از دختر های همسایه که تو کوچه بازی میکردن یه چاقو گرفتم دستم قاسم کردم و با چند تا از اون دختر ها وارد خونه شدم.دیدم کل خونه به هم ریخته مامانم هم اومد دیدیم طلاهامون رو برداشتن، لپ تاپ من رو شکستن و...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا مثلا توی خواب به عمه ام و آقای همسایه شک کردیم.من به مامانم میگفتم زنگ بزن به پلیس ولی نمیدونم چ ...

اونقدی ک از خابت گفتی تعبیر نداره

اما اگ توی خاب حادثه ای پیش اومده باشه

یا غریبه ای وارد خاب شده باشه

یا حیوانی دیده باشید

ممکنه تعبیر داشته باشه

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

اونقدی ک از خابت گفتی تعبیر ندارهاما اگ توی خاب حادثه ای پیش اومده باشهیا غریبه ای وارد خاب شده باشه ...

هیچ حیوانی ندیدم.توی خواب هم به جز من و مامانم و چند نفر از بچه های همسایه کسی نبود.البته اینو بگم دخترای همسایه در واقعیت اون شکلی که توی خواب دیدم نیستن.توی خواب چهره های جدیدی میدیدم

نه کلا آدم فکرش درگیر باشه یا ناراحت باشه خواب های عجیبی میبینه

نمیدونم دیروز کارنامم رو دیدم به جز نمره یک به درس بقیش عالی بود .شاید به خاطر اون ناراحت شدم

هیچ حیوانی ندیدم.توی خواب هم به جز من و مامانم و چند نفر از بچه های همسایه کسی نبود.البته اینو بگم د ...

بخاطر استرس کنکوره دخترمز

زیاد به ذهنت فشار نیار همه چیز به بهترین شکل پیش میره ایشالا

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد