2777
2789
عنوان

طلامو دزدیدن

573 بازدید | 45 پست

دوستم تازه 9 روزه زایمان کرده طلا هاشو گذاشته بود تو کمدش سه تا اتاق دارن تو اتاق گذاشته که کسی نمیره !

این مدت فقط خاله هاش و مامانش و مامان بزرگش و مادر شوهرش و خواهر شوهرش و داداشش بودن پیشش و رفت و آمد داشتن چه جور میشه یکی بره تو کمد و یه تک دست برداره و بقیه رو نه ... اونم بدون جلد طلا ! فقط طلا رو برداشته به نظرتون این کسی که برداشته آشنا نبود ... الان تازه فهمیدن نیست ده روز پیش بود خودش با چشای خودش دیده بود حتی شوهرش هم دیده بود و مامانش ...

شوهر رفیقم میگه نمیدونم چه جور بگیم ب خانواده هامون جز خانواده خودش و خانواده شوهرش هیچکس دیگه ای نرفته خونه شون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حدود ۳۰میلیارد طلا داشتم بخدا هم مال مامانم بود هم خودم از بچگی جمع کرده بودم یهو گفتن دردیده شد اصلا نمیدونم چی شد امیدوارم هرکسی خورده حالش نباشه چون یادگار مامانم بود

خودش شک داره به خواهر شوهرش ولی من میگم اون درسته فضوله اما دزد نیست ...

هر احتمالی هس عزیزم خواهرم معلول بود دوستی داشت تو مدرسه همون جا به جاش میکرد مامانم گفت دی ماه نمرهات خوب شه طلا برات میخرم مامانم خرید و برد مدرسه خواهرم نذاشت مامانم بیاردش خونه اومدن و هر چی گشتن مدرسه خونه پیدا نشد اخر سر بعد دو سال فهمیدیم کار دوستش بوده کثافت

نه مال هرکیو میتونی بدزدی حلاله

دیگه اینو نگو خواهرم ۵ سال پیش طلاهامو برداشت بندازه گردن داداشم

داداشم زنگ زد کلانتری خواهرم گذاشت سر کار والا من مالم و ببرن حلال نمیکنم بشهسرطان برای دزده اگع پول طلا پیدا کردی صاحبش پیدا نشد برات حلاله