2777
2789
عنوان

تروما

38 بازدید | 2 پست

اگه تروما دارید بیاید تعریف کنید من خودم کلاس هشتم بودم معلمم رفت مدیر رو صدا کنه ( بعضیا سر و صدا میکردن) بعد دوستم داشت تعریف میکرد که تقلب کردم و فلان من خندیدم گفتم شانس اوردی که ندیدت بعد یهو مدیر امد من تو همون حالت خنده گفتم سلام معلم اسم اونایی که سرو صدا میکردن صدا زد بعد مدیر به منم گفت تو هم بیا من گفتم من کاری نکردم که بیام بعد امد دستمو گرفت هولم داد بیرون نهمیا هفتمیا همه بیرون بودن( ده دقیقه مونده بود که تعطیل بشیم) انقد جلوی همشون تحقییرم کرد بعد معلمم زبان هم امده بود داشت میگفت اره غیبت هم میکنه با اینکه خیلی بانظم و اروم بودم بعد با خط زد رو بازوم به اونایی هم که سرو صدا کرده بودن هیچی نگفت گفت برید همه نهمی ها جمع شده بودن بعضیا میخندیدن خیلی حالم بعد شد ولی فرداش رفتم اونی که میخندید رو زدم دلم خنک شد

خدایا به من این نیرو رو بده که دراینده همیشه دوست شاگردام باشم حتی اگه اذیتم کردن،بهم صبر رو عطا کن که باهاشون مدارا کنم حتی اگه اشتباه کردن یا اعصاب خودم به هم ریخت،همیشه دستشونو بگیرم نه مچشونو..الهی امین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷