2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا عمل چه وسیله یا لباسی باید برد قبل عمل کار خاصی باید انحام داد

لباسی نمیخاد همرو بهت میدن  هر چیزی باید بدونیم بهت‌میگن 

کلا اخیلی بگر دکترت خوب باشه بعدش دیگه ب چیزی فک‌نکن ک پشبمون شی برو عمل کن‌مطمعن باش هرچی بشی از قبلت بهتر میشی

لباسی نمیخاد همرو بهت میدن  هر چیزی باید بدونیم بهت‌میگن  کلا اخیلی بگر دکترت خوب باشه بع ...

دکترم دایی شوهرم هست مادرشوهرم باهاش هماهنگ کرده گفته تا سیزدم هر روزی بخاد بیاد براش وقت میدم حالا بخاطر اینه میخام نکاتشو بدونم چیز خاصی نگفته

درد که داره ولی نه اونقدر که عذاب بکشی... من بیشتر کلافه شده بودم، چون 3 روز بود فقط باید طاق باز دراز میکشیدم، از دهن نفس میکشیدم سختم بود ولی بعد 3 روز که مش ها رو از داخل سوراخ بینی دراوردن دنیا گلستون شد😂

راضی الان

من 9 سال پیش عمل کردم و الان بله خداروشکر... بینی م گوشتی بود، تا یک سال هم واقعا ورم داشت یعنی عکسای اون موقع رو میبینم باورم نمیشه این همه فرم بینی تغییر کنه تو یک سال... بینی قبلیم واقعا اعتماد به نفسمو کم کرده بود