2777
2789
عنوان

دردوددل

122 بازدید | 13 پست

منو نامزدم ۳ ماهه عقد کردیم البته ۷ سال تو رابطه بودیم خسلی سخت به هم رسیدیم

یبار دعوای خیلی بدی افتادیم تو دعوا مچمو فشار داد بعد هزار بار عذرخواهی کرد گفت فکر کردم میخای خودتو از ماشین بندازی

یبارم امشب دعوای خیلی بدی کردیم خونه تنها بودم کوله رو پشتم بود ساعت ۱ شب گفتم میخام اسنپ بگیرم برم کولمو گرفت کشید پرت شدم وسط پذیرایی

خودشم نشست پیشم گوشیشو پرت کرد خورد شد بعد که منو ترسیده دید امد سمتم عذرخواهی کنه اما من نمیخام و پسش میزنم فقط

رابطمون خوب بود مشکلی نداشتیم اما امشب فهمیدم باید جدا بشم

خیلی ناراحتم خیلی حالم بده

نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پششمام۷ سال باهم بودید تهش به این عصبی بودن و کنترل نداشتنش پیبردی.بعد من اسکل فکر میکنم با خاستگارم ...

ببین اصلاااااا دست بزن نداشت حتی با مردم بیزون وبقییه خشونت اصلا منم شوکه شدم

راست میگه بعد ۷ سال یهو خشونتی شد چرا چجور نشون نمیداده تو این ۷ سال

نمیدونم منم شوکه شدم حتی اهل فوش هم نیست پشت فرمون یا جایی تو رفقا بخاد خشونت کنه ابدا

نمیدونم منم شوکه شدم حتی اهل فوش هم نیست پشت فرمون یا جایی تو رفقا بخاد خشونت کنه ابدا

بعد ۷ سال واقعا جدایی برات سخت میشه مخصوصا اگه عاشق هم باشید

منظوری نداشته نمیخواسته زنش جایی بره نصف شب و اصلا قکر نکنم میخواسته بهت اسیبی بزنه

باهم حرف بزنید منطق گونه

چیشده اتفاقی افتاده از لحاظ مالی براش؟

نه به من گفت خونه هستی یسر برم پیش دوستامو بیام گفتم اره برو بعد ک رفت هرچی زنگ زد گوشیو برنداشتم ساعت ۱ خواستم اسنپ بزنم در قفل بود وقتی امد گفتم میخام برم این اتفاق افتاد

بعد ۷ سال واقعا جدایی برات سخت میشه مخصوصا اگه عاشق هم باشید منظوری نداشته نمیخواسته زنش جایی بره نص ...

اگه بعدا دست روم بلند کنه چی چون تو عصبانیت و دعوا یکی دیگ میشه البته که جدایی برای من وحشتناکه

نه به من گفت خونه هستی یسر برم پیش دوستامو بیام گفتم اره برو بعد ک رفت هرچی زنگ زد گوشیو برنداشتم سا ...

که اینطور

نه منظورم فشار روشه بخاطر اقتصاد و اینا یا کار؟؟ک بعد ۷ سال یهویی اینجوری شدm