2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

314 بازدید | 50 پست

سلام خانمای عزیز من ب اشپزی خیلی علاقه دارم،هم تله دارم هم اینستا،همشم درمورد اشپزیه شوهرمم رمز گوشیم میدونه هر وقت میخواست گوشیمو چک میکرد،من چند روز پیش تو اینستا از یه اقایی ک رستوران داشت دستور کوبیده پرسیدم و شماره مو دادم ک دستور چیز دیگه ای خواستم بپرسم،دیروز من دیدم خیلی داره خودمونی میشه بلاک کردمش دیدم پیام دادک چرا بلاک کردی همون موقع شوهرم بازش کرد و دید منم جریان گفتم گوشیو گرفت شروع کرد ب چک کردن وقتی دید من شماره دادم عصبانی شد فحش داد همه برنامه هامو پاک کرد بخدا من هیچ منظوری نداشتم خواستم دستور بپرسم دیدم پررو بازی درمیاره بلاک کردمش حالا هرچی باهاش صحبت کردمش فقط فحش میده،میگه تو باهاش رابط داشتی خیلی داغونم توروخدا راهنماییم کنید اصلا قبول نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره رو اشتباه کردی دادی واقعا آیدی کافی بود 

اون آقا هم فکر کرده شما خوشت میاد که صمیمی شده 

همسرتم تند رفته دیگه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ادم ب مرد غریبه شماره میده؟؟ 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خوب کارت اشتباه بوده عزیزم. قبول کن با شوهرت هم بحث نکن. 

در مورد برنامه هات هم شوهرت الان غیرمنطقی رفتار میکنه و چون بهت بی اعتماد شده پاکشون کرده 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

حق داره ندیده نشناخته شماره میدی؟یه خانم متاهل باید یه چیزایی رو رعایت کنه والا

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792