2777
2789
اره روحیه ام لطیفه ولی فیلم خشن ببینم دوست دارم برم آدمایی ک اذیتم کردند حق زندگی کردند رو ازم گرفتم ...

کیان

عکس بده جنازه بگیر

آلبوم بده قبرستان بدم 👊😒👊

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم فردا هم نمیزارن بخوابمشکر

الهی عزیزم انشالله سلامت باشند 😍❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چه باافتخارم میگی

زندگی هرکس پیچیدگی های خودش داره

قاضی نباشیم تا در جایگاه طرفمون نبودیم

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
کیانعکس بده جنازه بگیرآلبوم بده قبرستان بدم 👊😒👊

ووؤوو نکشیمون جومونگ 😅 😂 😅😅

دمت گرم سپردم ب وکیلم ک خدای بالای سرم هست ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

زنده باشید

❤️😘

شب توام بخیر عزیزم 🎀🍓

قربونت جیگر ❤️❤️😘

ووؤوو نکشیمون جومونگ 😅 😂 😅😅دمت گرم سپردم ب وکیلم ک خدای بالای سرم هست ❤️

جومونگ 🤣🤣🤣🤦🤦

منم میدادم دست خودش 👊👊👊

جومونگ 🤣🤣🤣🤦🤦منم میدادم دست خودش 👊👊👊

😂😂😂😂😂😂

🌷🌷🥰