ttttttttaaaaaa مدیر عضویت: 1405/05/14 تعداد پست: 77 عنوان بیدارین🌌✨ | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 110 پست خوابم میاد اما نمیشه خوابید😕✨ دیروز | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 من همش با گوشی نیستم اتفاقا سرم شلوغهچطور مگ؟ شبارو میگم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 منی که ۴ روزه بیدارمگاهی وقتا شک میکنم ادمم یا جغدم؟ جدیییی۴ کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 13014 ولی بیشتر ب سریال و فیلم علاقه مندمتا قسمت جدید بیاد ورزش بهتره من علاقه ب فیلم ندارم چون روحیه ام خیلی حساسه زود روی روحیم تاثیر میذاره تنها فیلمی ک نگاه میکنم متهم گریخت هست ک شبا میذارند چون طنز هست بیشتر تو سایت میچرخم 🥰 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
ttttttttaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1405/05/14 تعداد پست: 77 شبارو میگم من دیگ ۱۲ خوابم بیشتر اوقات اما بیشتر لباس میدوزم واس خودم خواهرم یا مامانم یا کتاب میخونم یا فیلم یا گوشی یا قرآن🙂
ttttttttaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1405/05/14 تعداد پست: 77 با قرص هم آروم نمیشه فدات اوخ امیدوارم خوب بشه
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 من علاقه ب فیلم ندارم چون روحیه ام خیلی حساسه زود روی روحیم تاثیر میذاره تنها فیلمی ک نگاه میکنم مته ... سریال تاریخی ببین اینجوری روحیه تم خشن میشه کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 13014 سریال تاریخی ببین اینجوری روحیه تم خشن میشه خودم خشن هستم یعنی خشن نبودم روزگار خشنم کرد 🥲😂😂😂 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 اهوم خوابتم نمیادچقد منی تو فک کردم فقط خودم دیونه م کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 27590 خوابتم نمیادچقد منی تو فک کردم فقط خودم دیونه م چی بگم غالي يا اجمل حلم🪽
ttttttttaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1405/05/14 تعداد پست: 77 خودم خشن هستم یعنی خشن نبودم روزگار خشنم کرد 🥲😂😂😂 این روزگار همه کاری میکنه با ادم💔🥲😅
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 من دیگ ۱۲ خوابم بیشتر اوقات اما بیشتر لباس میدوزم واس خودم خواهرم یا مامانم یا کتاب میخونم یا فیلم ی ... آفرین و زندگی خوبی برا خودت ساختی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم