بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 عنوان ادامه تحصیل 77 بازدید | 19 پست سلام دوستان من دیپلم تجربی دارم ۱۵ سال پیش ترک تحصیل کردم .خیلی دوست دارم ادامه بدم .کنکور بدم شاید خدا خواست و پزشکی قبول بشم کسی تجربه ای داره ؟؟ امروز | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 والا منم ۴ سال پیش دیپلم تجربی گزفتم الان به فکر ادامه تحصیل افتادمولی باید ترمیم کنم و چون از نهایی خاطره خوشی ندارم خیلی میترسم حتی از کنکور بیشتر
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 والا منم ۴ سال پیش دیپلم تجربی گزفتم الان به فکر ادامه تحصیل افتادمولی باید ترمیم کنم و چون از نهایی ... من متاهلم دو تا بچه هم دارم .
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 من متاهلم دو تا بچه هم دارم . من ۲۲ سالمه مجردم و حتی هزینه تهیه کتاب تست ندارم و با پی دی اف شروع کردم فعلا میرم جلوحتی کتابای اصلی خود مدرسه روهم با پی دی اف میخونم
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 نمیدونم باید از کجا شروع کنم .باید کلاس برم چیکار کنم از اول هم آرزو پزشکی تو سرم بوده و هست ولی متاسفانه برام مقدور نشد ادامه بدم
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 من ۲۲ سالمه مجردم و حتی هزینه تهیه کتاب تست ندارم و با پی دی اف شروع کردم فعلا میرم جلوحتی کتابای اص ... آفرین حتما بخوون که بعدن پشیمون نشی که چرا ادامه ندادم
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 نمیدونم باید از کجا شروع کنم .باید کلاس برم چیکار کنم از اول هم آرزو پزشکی تو سرم بوده و هست ولی متا ... من فعلا شروع کردم از دهم خوندن چون بعد ۴ سال مغزم پاک شده و صفرم و کم کم میرم جلو و بعد هر مبحث تست میزنمنجربه شخصی خودم اینه اگه تونستید یه وقت مشاوره بگیرید راهنماییتون کنن
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 آفرین حتما بخوون که بعدن پشیمون نشی که چرا ادامه ندادم متاسفانه همین الانم پشیمونم که چرا ادامه ندادم دروغ چرا شهریه دانشگاه ازاد هم ۴ سال پیش برام سنگین بود هم الان
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 من فعلا شروع کردم از دهم خوندن چون بعد ۴ سال مغزم پاک شده و صفرم و کم کم میرم جلو و بعد هر مبحث تست ... برا کنکور معدل هم شرطه یا نه
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 برا کنکور معدل هم شرطه یا نه ۴۹ درصد دوازدهم و۱۱ درصد یازدهم اگه استباه نکنمدر مجموع شصت درصد معدل ۴۰ درصد خود کنکور
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 متاسفانه همین الانم پشیمونم که چرا ادامه ندادم دروغ چرا شهریه دانشگاه ازاد هم ۴ سال پیش برام سنگین ب ... بخون انشاالله دانشگاه ملی قبول بشی عزیزم .الان بهترین فرصته چون مسئولیت گردنت نیست آزاد و راحتی
tarlan_6 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 268 بخون انشاالله دانشگاه ملی قبول بشی عزیزم .الان بهترین فرصته چون مسئولیت گردنت نیست آزاد و راحتی خیلی ممنون انشاللهامیدوارم شماهم موفق باشی
بتارلابی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 580 ۴۹ درصد دوازدهم و۱۱ درصد یازدهم اگه استباه نکنمدر مجموع شصت درصد معدل ۴۰ درصد خود کنکور اوه ه ه ه