فرشته۹۹۰ مدیر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2081 عنوان بیاین بهم بگین | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست ایا اسم دخترم زشته ؟---همش فکر میکنم زشته به شوهرم میگم عوض کنه قبول نمیکنه ...درمورد تغیر دادنش هم سوال پرسیدم تغیر میدن گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه 1397/03/29 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalda72 عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 46 نمی دونم احساس میکنم اهنگ قشنگی نداره با پرنیا اشتباه میگیرن اکثرن فرناز میزاشتی قشنگتر بود
فرشته۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2081 اخه بگم تو یک اسم صدا کن و اون یک دونه بچه دوگانگی پیدا میکنه طفلی خب چجوری میگه عصبانی میخواد پیای ... با ملایمت ..نه بابا ادم خونسردیه عصبانی نمیشه گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
آسمان_آبی_18 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1317 با ملایمت ..نه بابا ادم خونسردیه عصبانی نمیشه خب اگه اینجوریه بزار همون فرنیا باشه فوقش بزرگ شد اگه دوست نداشت عوض میکنه دیگه 🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
آسمان_آبی_18 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1317 با ملایمت ..نه بابا ادم خونسردیه عصبانی نمیشه یکم بزرگتر شد بعد ۸ سال سر قربون صدقه مثلا بگو بهار زندگی من ، ریحانه بهشتی من اونجوری هم این اسما صداش میکنی هم دچار دوگانگی نمیشه 🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
فرشته۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2081 خب اگه اینجوریه بزار همون فرنیا باشه فوقش بزرگ شد اگه دوست نداشت عوض میکنه دیگه هرکی میبینش میگا که چهره اش خیلی روشن و تورانیه -احساس میکنم اصلا این اسم بهش نمیاد گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
آسمان_آبی_18 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1317 هرکی میبینش میگا که چهره اش خیلی روشن و تورانیه -احساس میکنم اصلا این اسم بهش نمیاد خب اخه کاری نمیشه کرد که وقتی شوهرتون انقدر ملایمه خب چرا باعث بحث بشیم 🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
فرشته۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2081 خب اخه کاری نمیشه کرد که وقتی شوهرتون انقدر ملایمه خب چرا باعث بحث بشیم نمی دونم از چه راهی وارد شم که قبول کنه گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
آسمان_آبی_18 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1317 نمی دونم از چه راهی وارد شم که قبول کنه بگو بیا یک اسم دوباره انتخاب کنیم نه فرنیا تو نه بهار و ریحانه و یسنا من یک چیزی بزارید که هم فرنیا داشته باشه هم یسنا یا ریحانه ترکیبی 🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
آسمان_آبی_18 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1317 نمی دونم از چه راهی وارد شم که قبول کنه فریما فادیا فاطره اینا هم شبیه فرنیا هستنهم قشنگن 🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍