2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 74 پست
طرف خو نرفته بغل دختره پدرم عموم سمت شیشه بودن اون یکی سمت شون ژن هاشون و ۳ تا بچه

من کلا ندیدم مترو جدا باشه، هر جا رفتم مختلط بوده،

ولی بازم وقتی قانونا اون قسمت متعلق به خانوما بوده شما نباید میرفتین اون طرف،

ربطی به اینکه بغلشون نشسته یا کنارشون نداره،

گفتم که... ممکنه خیلیا راحت نباشن و دلایل شما براشون کافی نباشه...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

شما سطحت بالاست کافیه🤣 به هرحال من جواب شو دادم ادمای مثل شمارو ببینم پرو تر خیلی بدتر رفتار میکنم

افرین جوابشو دادی بابا تو چقدر زرنگی

امثال تو همونایی ان که فک میکنن اسمون پاره شده اینا افتادن زمین در حالی که واقعا هیچی نیستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا ندیدم مترو جدا باشه، هر جا رفتم مختلط بوده،ولی بازم وقتی قانونا اون قسمت متعلق به خانوما بوده ...

خب ما گم میشدیم اگه واگن هارو جدا میکردیم ادم باید درک اینم داشته باشه اینا اینجارو بلد نیستن اگه جدا بشن گم میشن

افرین جوابشو دادی بابا تو چقدر زرنگی امثال تو همونایی ان که فک میکنن اسمون پاره شده اینا افتادن زمین ...

شما ع... خاصی هستی کافیه حالا سی... کن از تاپیکم

من خیلی ساله مترو سوار نشدم خداروشکر ماشین شخصی دارم و شما این آرزوت رو به گور میبری 😆

جوجو دوتا ماشین مدل بالا داریم ولی اونقدر عقل داریم با ماشین داخل تهران نریم یخ بی شعور هایی مثل شما بزنن به ماشین مون😘🤣

خب ما گم میشدیم اگه واگن هارو جدا میکردیم ادم باید درک اینم داشته باشه اینا اینجارو بلد نیستن اگه جد ...

عزیزم برحال گوشی پیشتون بود که،

تو یه ایستگاه هم پیاده میشدین، میتونستین همو پیدا کنین،

ولی خب ایرادی نداره... سعی کنید بعد از این تو همچین شرایطی بقیه ام درک کنید تا هم بحثی بوجود نیاد،

هم اینکه هم شما هم اون طرف مقابل اعصابتون بهم نریزه🤌🏽

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

پس چرا پست هات با امضات نمیخونه ؟ بخاطر راحتی خانم ها دو تا واگن ابتدا و انتهای مترو مخصوص خانم ها س ...

الآن این موضوع چه ربطی به امضای من داره؟

اول از همه تجربه ی خودم رو گفتم، چون تا به حال اینی که میگید رو ندیدم به عمرم هربار که سوار مترو شدم، وقتی الآن فهمیدم همچین چیزی هست تعجب کردم و خندم هم گرفت

چه راحتی؟ اگر جایی مثل سرویس بهداشتی زنانه و مردانه داشته باشه قابل درکه، ولی وسایل نقلیه عمومی چه لزومی داره جنسیتی باشه؟!

اینجور باشه اتوبوس و اسنپ و تاکسی و مغازه و کوچه خیابونم جنسیتی کنن بره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

باباتم همین ادبو داشته باشه معلومه چه ادمیهباید میزدن زیرتون از مترو شوتتون میکردن بیرون اینجوری دم ...

سیککک کوچولو سیککک چه رویی داری بازم نظر میدی😂😂

اینا یمشت مریض روانی هستن که فقط فکر و ذهنشون جنسی کار میکنه!!!

حالا مرد و زن یه قسمت باشن چی میشه؟!

یعنی مردا زن ندیدن تو عمرشون یا زنا مرد ندیدن؟!

شک نکن روش نشده بگه مرد اینجا باشه تحریک میشیم 🤣

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

عزیزم برحال گوشی پیشتون بود که،تو یه ایستگاه هم پیاده میشدین، میتونستین همو پیدا کنین،ولی خب ایرادی ...

آخه اینجوری خیلی سخته باور کن یکم ادما هم درک کنن بد نیست واقعاً

شما لابد از همون پله ها که پایین میرین واگن های وسط رو همیشه سوار میشین، تابلو مخصوص بانوان اونجا هس ...

بله درسته، ولی آخه اونجا هم پره زن هست همیشه، از این لحاظ میگم که ندیدم همچین چیزی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7