2777
2789
عنوان

حق با کیه

410 بازدید | 74 پست

خانوما نظرتون بگین

ما خانواده ای رفتیم مترو داخل واگن زنا دوتا مرد باهمون بود یکی پدرم یکی عموم یهو یه زن محجه دار سرپا بود اومد گفت اقا شماها اینجا چیکار میکنین حق ندارین بیاین اینجا یه خانوم دفاع کرد چه اشکالی داره مگه چشده و... دوباره گفت نه چرا اینجان باید برن واگن اقایان ( بعد ما خانواده ای پیش هم بودیم پدرم و عموم یه جور نشسته بودن یه سمت شیشه یه سمت زن هاشون) منم عصبی شدم گفتم خانوم خانواده ایم چه اشکالی داره مثلاً الان چه اتفاقی افتاده گفت نه این چرا نشستن جای مارو گرفتن گفتن شما ناراحت جایین بیاین جای من بشینین مشکل شما الان اینه بفرمایید اینجا

از کی تاحالا واگن متروها زنونه مردونه شدن؟!

والا من تابحال ندیدم همچین چیزی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم درست گفته صندلی برای خانم هاست که راحت باشن خیلی درشت هم روی مترو زده شده واگن بانوان دیگه باب ...

منم بعدش حسابی تیکه خیلی بدی بهش انداختم امیدوارم بازم از اینجور آدما گیرم بیاد بار بعدس تند تر جواب بدم

دیگه اگه واگن خانمها بوده باید میزاشتن جا برای خانمها باشه

حالا من هرچی مترو سوار شدم زن و مرد قاطی بود ها، نمیدونم شاید خودم اشتباهی میرفتم واگن مردا😂

ولی یادم نمیاد زن و مرد جدا بوده باشن(مترو شیراز رو میگم)

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

چمیدونم 😑😅

از این به بعد فکر کنم باید شاهد خیابون و کوچه های زنونه و مردانه هم باشیم🤣🤣

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از کی تاحالا واگن متروها زنونه مردونه شدن؟!والا من تابحال ندیدم همچین چیزی

از اول که مترو ساخته شده اول و انتهای مترو مخصوص خانم ها بوده

خیلی حرفت عجیب بود ! چجوری ندیدی ؟ درشت زده شده واگن بانوان ! هیچ مردی هم تو اون واگن سوار نمیشه

من بودم اعتراض نمیکردم،

اما بازم بهتر بود پدر و عموی شما تو واگن مردونه باشن نه زنونه،

خب شاید یکی خوشش نیاد و راحت نباشه🤷🏻♀️

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

نگاه کن دقیق ادم مجرد بوده؟ از اخر هم رفتم رید... به خانومه تیکه بدی بهش انداختم

چه ربطی به مجردی داره

واگن وقتی زده برای خانوما یعنی مرد نیاد حالا چه مجرد چه پیر چه جوون

واقعاً سطح فرهنگی و شعوریتون پایینه