2777
2789
عنوان

نظرتون

142 بازدید | 26 پست

به خدا گفتم یا اونی که میخوام و بده یا جونمو بگیر

میدونم نصیحت و این حرفا همه رو میدونم

به نظرتون گوش میده؟

چون واقعا خستم

چون میدونم اگه این دنیا باشم گناه میکنم بدون اون حتی به خدا هم بد حرف میزنم

همین چن تا خوبی هم کردم هیچ میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه، خدا اون کاری رو میکنه که به صلاحته ومطمین باش شما روزی خداروشکر میکنی که اونچه خودش خواست شد نه آنچه شما میخوای

البته امیدوارم به حق همین شب عزیز خواسته ی شما باصلاح خداوند یکی باشه

کاربر سال 97

هر چی صلاح و مصلحته همون میشه

نمیشه برای خدا شرط گذاشت.

گاهی ما خیلی رو چیزی اصرار داریم حتما برامون اتفاق بیفته ولی چون خدا اگاهه و میدونه صلاحمون نیست بهمون نمیده ولی یه جایی قطعا تو یه برهه از زمان سهم شما محفوظه و به وقتش بهش خواهید رسید

.

نه نمیگم به هرحال اون خداست و بهتر از من به مسایل و آینده اگاهه و میدونم خیلی مهربونه واگرم الان نده ان شاءالله بعداً برام جبرانش میکنه پس صبر میکنم و چیزی نمیگم که شیطان خوشحال بشه و خودم ضرر بکنم

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

نه نمیگم به هرحال اون خداست و بهتر از من به مسایل و آینده اگاهه و میدونم خیلی مهربونه واگرم الان نده ...

اره درسته خدا ولی وقتی الان بهش واقعا نیاز دارم نیس بعدا میخام چیکار

اره درسته خدا ولی وقتی الان بهش واقعا نیاز دارم نیس بعدا میخام چیکار

عجول نباش عجله کار شیطونه

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

هر چی صلاح و مصلحته همون میشهنمیشه برای خدا شرط گذاشت.گاهی ما خیلی رو چیزی اصرار داریم حتما برامون ا ...

من واقعا دیگه بدم میاد از حرف صلاح و مصلحت و قسمت

جالبش میدونی کجاست؟

همیشه برای من نمیشه یعنی برای یه کسایی رو میبینم خدا بهشون هر چی که خواستن و نخواستن و داده که واقعا ناراحت میشم یعنی من به اندازه اونا نیستم

وقتی من به حرف خدا گوش میدم هر چی گفته عمل میکنم نمازمو میخونم روزمو میگیرم کاری به کار کسی ندارم سرم تو کار خودمه حجابمو دارم ولی اصلا به من اعتنایی نداره