2777
2789
عنوان

13 روز تاخی ولی بی بیم همچنان منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست
اخه من تاحالا نزدم امپول خیییلی استرس دارم

دختر خوب شما میخوای باردار بشی مادر بشی یه امپول کمترین سختی و دردی هست که تو این راه داری.مقاوم باش از همین اول

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
دختر خوب شما میخوای باردار بشی مادر بشی یه امپول کمترین سختی و دردی هست که تو این راه داری.مقاوم باش ...

فداتسم دردش اینقدرا واسم سخت نیس من پارسال اینموقع تصادف کردم صربه مغزی بودم دوبار عمل کردم اینقد نمیترسیدم ولی امپول ک میومد😅😅😅😅فرارمیکردم و اخرشم نزدم هیچ امپولی از بچگی اینجوریم دردش ب کنار ترس دارم الکییی

تیکر دوسالگی پسرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای عزیزم ناراحت شدم 😟😟

دیگ خوب خوب شدم😃تموم شد اون روزای سخت ولی همچنان از امپول میترسم اخه دوتام هست گفت باهم برن یعنی اگ یکیشو بزنم عمل نمیکنه؟

تیکر دوسالگی پسرمه
دیگ خوب خوب شدم😃تموم شد اون روزای سخت ولی همچنان از امپول میترسم اخه دوتام هست گفت باهم برن یعنی اگ ...

عزیزم بگو دوتاشو یکی کنه برات بعد که زدی حوله داغ مزار دیگه دردی ندار منم ۱۱ روز که میگذره ولی هنوز خبری نیست و آزمایش منفی بود ۶ روز بعد از وقتم این برج کلومیفن و لتروزول خوردم با دوفاستون شش ماهه که دوفاستون میخورم دقیقاً دو روز بعدش پریود میشم ولی این ماه که دکتر بهم کروموزوم و لتروزول داد هنوز ۱۱ روز میگذره نشدم امروز دوباره که بی بی چک زدم اولش سخت بود ولی بعد از یک ساعت یک هاله صورتی کمرنگ میبینم کلی هم علائم دارم کمردرد درد تخمدان درد زیر دل کمر سرگیجه داشتم اینا خوب شدن باز امروز دوباره کمر دردم شروع شده 

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
عزیزم بگو دوتاشو یکی کنه برات بعد که زدی حوله داغ مزار دیگه دردی ندار منم ۱۱ روز که میگذره ولی هنوز ...

ب هاله اعتماد نکن من همون لحظه هم افتاد منفی بوده بعد ی ساعت همیشه بی بی هام می افته گلم من بعداز14 روز تاخیر همین الان لک قهوه ای داشتم نمیدونم دیگ شروع پریمه با چیز دیگ 

تیکر دوسالگی پسرمه
۱۴روز  بیبی نشون نداد رفتم ازمایش مشکوک بود بعد از ازمایش ک اومدم شبش دیدم بیبی که صبح یه خط ...

عزیزم شما لک بینی چیزی نداشتی؟من امروز روز 14 تاخیرمه چنتا لک قهوه ای اللن دیدم احتمالا شروع پریودیمه ب نطرت امکانش هس للنه گزینی باشه بعداینهمه؟؟

تیکر دوسالگی پسرمه

منم ساعت ۶ دیدم گلاب به روتون ازم خون اومده و مثل اینکه پریود شدم نمیدونم چرا اینجوری شدم ۴ ماه دوفاستون خوردم دقیقاً دو روز بعد از قطع پریود میشدم این ماه که کلومیفن و لتروزول داد ۱۱ روز تاخیر کردم 

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
عزیزم شما لک بینی چیزی نداشتی؟من امروز روز 14 تاخیرمه چنتا لک قهوه ای اللن دیدم احتمالا شروع پریودیم ...

نداشتم...ولی ممکنه بوده باشه و من ندیدم چون من شرت تیره و مشکی زیاد دارم...انشا الله ک بارداری 

من اون موقع یسری علایم داشتم ک کلا تجربه نکرده بودم...

مثل اشتهای زیاد

خستگی زیاد و عجیب

درد سینه که بار اولم بود

همیشه وقتی عقب مینداختم یکم رازیانه میخوردم و فرداش پریود میشدم...این سری خوردم و نشد

درد شدیدم داشتم در حدی ک فک میکردم پری شدم و چک میکردم خبری نبود...

ترشحات زیاد و محسوس شده بود ...با ترشحات عادی فرق داشت......لطفا ریپلایم کن و خبر بارداریتو بده خوشحال میشم عزیزم😙

نداشتم...ولی ممکنه بوده باشه و من ندیدم چون من شرت تیره و مشکی زیاد دارم...انشا الله ک بارداری  ...

عزیزم من جز درد سینه تمااام علایم رو دارم خصوصااا خستگی و خاب زیاد اما فک کنم پریود شدم چشم اگ  تا فردا خونریزی نبود شاید رفتم از  و حتمااا ریپ میکنم فداتشم ولی اگ بود دیگ پریود شدم مرسی از جوابات

تیکر دوسالگی پسرمه
منم ساعت ۶ دیدم گلاب به روتون ازم خون اومده و مثل اینکه پریود شدم نمیدونم چرا اینجوری شدم ۴ ماه دوفا ...

منم الان لک دیدم فک کنم پری شدم

تیکر دوسالگی پسرمه