2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا واقعا بده یک روزی پشیمون میشن برادر من دبیرستان دوست داشت رشته ریاضی بخونه و ۱ ماه هم خوند ولی پدر و مادرم کاری کردن که داداشم از رشته ریاضی اومد بیرون رفت تجربی و الان بعد از ۶ سال اینقدر پشیمونن که نگو نپرس

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

این چه حرفیه عزیزم. اگه آدم معتقدی نبودی میگفتم برو حتما پرستاری. ولی فرهنگیان و تربیت بچه ها نیاز به روحیات شما داره، الان که حرف پدر و مادرت رو گوش دادی بدون بخاطر همین کلی اتفاق خوب برات میوفته پس ناراحت نباش اینو جدی میگم منم شرایط شما رو داشتم متاسفانه دنیا همینه بعدا متوجه شدم.

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨

چرا واقعا بده یک روزی پشیمون میشن برادر من دبیرستان دوست داشت رشته ریاضی بخونه و ۱ ماه هم خوند ولی پ ...

اینا هر بالایی سر من میارن پشیمون هم نمیشن

حتی به زور میخواستن شوهرم بدن تو ۱۶ سالگی

وای چقدر خوبیعنی لازم نیس بالا باشه ریاضی؟!عزیزم فرهنگیان خیلی خوبه حقوق داری بیمه داری و کلی مزیت ه ...

نه عزیزم خیلیا با درصدای بدتر هم قبول میشن ولی من معدلم خیلی بالا بود ریاضی نهایی رو ۱۹.۷۵ شدم

این چه حرفیه عزیزم. اگه آدم معتقدی نبودی میگفتم برو حتما پرستاری. ولی فرهنگیان و تربیت بچه ها نیاز ب ...

خانواده ام خیلی خیلی منو اذیت کردن من عاشق درس خوندن بودم ولی به زور میگفتن تو ۱۶ سالگی ازدواج کن و ترک تحصیل کن وگرنه راحت پزشکی قبول میشدم😔

اینا هر بالایی سر من میارن پشیمون هم نمیشنحتی به زور میخواستن شوهرم بدن تو ۱۶ سالگی

وا چه پدر و مادری داری ها واقعا که

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز